Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Ennél cukibb nincs! Selena Gomez kistesójával ment el a Jégvarázs 2 premierjére

Ennél cukibb nincs! Selena Gomez kistesójával ment el a Jégvarázs 2 premierjére

Az énekesnő újra rátalált önmagára és ez a boldogság sugárzik róla – főleg akkor, amikor húgával lehet.

Selena Gomez tegnap Hollywoodban a Jégvarázs második részének premierjén vett részt, ahová a legcukibb kísérőt vitte magával: hat éves kishúgát, Gracie Teefey-t. Mindketten ugyanolyan ruhát vettek fel, így tisztelegve a filmbemutató előtt, a fotósok pedig elolvadtak a látványtól. Selena még egy puszit is adott tesójának a vakuk kereszttüzében, majd együtt bevonultak a filmvetítésre.

 

Az énekesnő egy hete jött ki legújabb slágerével, a Lose You To Love Me-val, mellyel rekordokat döntött a Billboard listákon. Ő ugyan nem vallotta be, de a szövegekből a rajongók úgy vették le, hogy a dalt ex-barátja, Justin Bieber és a hozzá fűződő kapcsolat ihlette. Justin azóta már elvette barátnőjét, Hailey-t, a hivatalos esküvőt pedig egy fényűző lagzi is követte, ahol a legnagyobb sztárok is megjelentek. Selena viszont két éve “szuper, szuper szingli” – ahogy ő fogalmazott.

Az első év szívás volt, állandóan csak ölelésre vágytam. Csak meg akartam nézni valami filmet, és azt akartam, hogy szeressenek. Most már jól vagyok. Csodálatos az egész – mondta a szingliségről a sztár a Zach Sang Show-ban.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share