Érzelmes szólódallal indítja az évet Berkes Olivér

Rovat

Megosztás

A legtöbb előadó nehéz évet tudhat maga mögött: az elmaradt koncertek és a lemondott turnék sok zenésznek okoztak keserű pillanatokat. Sokan, jobb híján, a művészetbe menekültek, stúdióba vonultak vagy a karantén szabályok betartásával klipet forgattak.

Közéjük tartozik Berkes Olivér is, aki minden nehézség ellenére egy sikeres évet tudhat maga mögött. A fiatal előadó az ország egyik legismertebb férfihangjává nőtte ki magát az elmúlt hónapokban, a rádiók is szívesen játsszák dalait, és a YouTube megtekintéseinek száma is szépen ível felfelé.

Olivér 2020-ban olyan slágereket gyártott, mint a Visszakér a múlt, vagy a Nem volt szép, melyet a BSW-vel közösen jegyez, vagy az év végén debütáló Balázs Fecó feldolgozás, az Évszakok, melyben DR BRS közreműködött.

A kollaborációk után Berkes Olivér egy szólódallal indítja az évet, amely a Jó vagy rossz legyek címet kapta

,,Ez a szám egy őszinte vallomás a kapcsolatban elkövetett hibákról, amiben főhősünk pontosan tudja, hogy vétkes volt, de mégsem szeretné feladni a szerelméért folytatott harcot. Ő maga sem tudja, hogy jó, vagy rossz legyen. Az erős érzelmi feszültség és a rengeteg indulat vezető szerepet kapott a refrénekben”

– mesélte a szerző.

A LeHo által rendezett, Nagy Lili női főszereplésével készült videó pedig remekül passzol az érzelmes dalhoz, kifejezetten dögös felvételek készültek.

A dal zenei felelőse Berkes mellett Szepesi Zsolt volt, az eredetileg angolul íródott szöveget pedig Hujber Szabolcs ültette át magyarra.

Főkép: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta