Ezek a legnagyobb butaságok, amiket Zsanitól hallottunk!

Rovat

Megosztás

Zsani bármennyire is szép és cuki, azért be kell ismerni, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban. A hasznos idejét is, tanulás helyett tükör előtti pózolással tölti el, így hát elhoztuk a legnagyobb butaságait nektek, hogy nevessetek egy jót!

Ebben a videóban Zsani konkrétan az őrületbe kergeti Olivért a meglehetősen érdekes pénzkeresési tervével. Valljuk be, egy kicsit ez nekünk is fájt.

@kozepsuliKi akar még méhészkedni? ? ##humor ##kozepsuli ##kozepsulisorozat ##youtube ##foryou♬ eredeti hang – kozepsuli

Zsani matematikája nem az igazi és ezzel Tibi is szembesül, mikor megpróbálja Zsani elmagyarázni neki, hogyan is működnek a dolgok.

@kozepsuliJelöld meg azt az ismerősöd akivel volt már hasonló színvonalú beszélgetésed ???? ##kozepsuli ##kozepsulisorozat♬ eredeti hang – kozepsuli

Ennek a lánynak a fejében csak a plázázás jár, és ez akkor sem volt másképp mikor Ugandában járt. Sajnos sokak bánatára megcsillogtatta földrajz tudását is, mellyel padlót fogtak a többiek.

@kozepsuliKinek hiányzik már a plázázás? ##humor ##kozepsuli ##kozepsulisorozat♬ eredeti hang – kozepsuli

Nagyon szeretjük Zsanit, de iszonyúan butácska és érthetetlen tud lenni. Nem csak a diákokat készíti ki a butaságával, de még a tanárokat is.

@kozepsuliJelöld meg azt az ismerősöd aki ilyen fárasztó tud lenni! ???##humor ##kozepsuli ##kozepsulisorozat♬ eredeti hang – kozepsuli

Ha kíváncsiak vagytok, Zsani milyen butaságot csinál az új részben, akkor kattintsatok ide!

Még több Középsuli TikTok videót ITT találtok!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta