Érettségire fel! A Középsuli Katedrán: matek-, biológia-, kémia- és fizikaóra

Rovat

Megosztás

Most, hogy már biztos, hogy rendes időben, május 4-én kezdődnek az érettségik, még fontosabb, hogy tanuljatok és gyakoroljatok rá! 

Tudjuk, hogy az új oktatási rend bevezetése egyben azt is jelenti, hogy otthon kell tanulnotok, ami sokszor nem könnyű, ezért szeretnénk ebben segíteni.

Készüljetek velünk az érettségire!

ITT találjátok a pontos dátumokat.

A Középsuli, a mateking.hu, az EOK – Egyetemisták az Online Közoktatásért –, és a BOE – Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete – közös összefogásban most házhoz viszi Nektek a tanulást!

Online órákat tartunk keddenként a Középsuli YouTube-csatornáján!

Tanuljatok szórakozva, tartsatok velünk! Figyelem! Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolt!

MATEK-, BIOLÓGIA-, FIZIKA- és KÉMIAórákat láthattok 10 és 14 óra között!

Ismerkedjetek meg a tanárokkal!

GÖNCZI GABRIELLA – BIOLÓGIA

Még emlékszem rá, milyen nehéznek is tűnik az érettségi, amikor előttünk és nem mögöttünk áll.

Gabriella másodéves biológia-kémia tanárszakos hallgató a Debreceni Egyetemen. Azért vállalta az online órák tartást, hogy segítsen Nektek az érettségire való felkészülésben. Úgy gondolja, most duplán nehéz a felkészülés rá a járványhelyzet miatt, így ezekkel a videókkal szeretné kiegészíteni a tanáraitok munkáját.

ŠIŠKA DÁVID – KÉMIA

Vágyam, hogy segítsek másoknak megérteni a kémia szépségeit, a mai napig erősen noszogat, ezért is csatlakoztam az Oktondi kémiásaihoz.

Dávid az ELTE másodéves kémia alapszakos hallgatója. A tudományt, és főleg a kémiát már általános iskolában megszerette, és ez azóta sem változott! Tapasztalata főleg a tehetséggondozásban van, az Eötvös Természettudományos Tábor és a Dürer Verseny kémiás szervezői közt is megtaláljátok. Szabadidejét általában olvasással, sorozatozással tölti, – örök kedvence a fantasy, – de a társaival is szívesen szórakozik.

SIPKA GERGŐ – FIZIKA

Az életem a tanításra tettem fel, szinte minden időmet annak szentelem, hogy pedagógiailag fejlődjek.

Gergő a Pécsi Tudományegyetem angol-fizika szakos hallgatója. Igaz, ő már régen túl van az érettségin, de mindig is úgy gondolta, ha tanul nem lesz semmi gond! Ezért is döntött úgy, hogy online tart órákat Nektek azért, hogy segítségen felkészülni az érettségire, és megmutassa, szórakozva is lehet tanulni. Az érdeklődési köre változatos, szabadidejében orgonál, zongorázik, sorozatok számára készít feliratokat, és tacskó kutyáját, Lekvárt sétáltatja.

NOVÁKY BALÁZS – MATEK

Sokszor kérdezik, hogy nem unalmas-e ugyanazt az anyagot elmondani újra meg újra. Úgy néz ki, hogy jól tűröm a monotóniát, illetve sikerélményem van akkor, amikor a diákom arcán mosolyt látok, mert meg tudta csinálni a feladatokat.

Balázs élete kalandos volt! Hat évet dolgozott kaszinóban külföldön, ebből három évet luxushajón a Karib-tengeren. Mióta újra itthon van, azóta matekot, analizist, statisztikát oktat főiskolásoknak, egyetemistáknak, zömében közgazdászoknak. Mostanában egyre több hetedikessel is foglalkozik, miközben diákokat készít fel az érettségire is. Szeretné megkedveltetni a matematikát a tanulóival úgy, hogy közben átadja a tudását. A KórházSuli programban is részt vesz.

Újra szeretnétek látni az eddigi órákat? Lemaradtatok róla? Semmi gond! Az élő adást követően, az órák elérhetőek ITT csatornánkon!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta