Ezeket üzenik az utálóknak a Középsuli új szereplői!

Rovat

Megosztás

Huh. Hát, kaptak hideget-meleget a Középsuli új szereplői, de leginkább nem kíméltétek az osztályt. Az újdonság, a változás, na, az mindig nehéz. Most ezek a jófej gyerekek üzennek nektek, azoknak, akik negatív véleménnyel indították őket útjukra már az első megjelent epizód után. 

Bocsó, a sármőr

Bocsó Attila

“Tudom, hogy ez most fura nektek, de majd idővel hozzá fogtok szokni az új osztályhoz, és végre lett valami újítás a sorozatban, lett egy új osztály ami sokkal inkább élethűbb, mert egy középiskolában nem csak egy osztály van. Így majd sokkal izgalmasabb lehet a sorozat is. Nem azért kerültünk be a sorozatba, hogy elrontsuk, hanem hogy sokkal színesebb és izgalmasabb legyen.”

Bence

Madarász Bence

“Nyugodjatok meg, mert lehet elsőre fura, de jó lesz és izgalmas. Álljatok pozitívan hozzá, mert nem fog változni semmi azzal, ha utálkozni kezdtek.”

Réka, a precíz

Lipovetz Réka

“Csak annyit üzennék, hogy teljesen megértem. Nekem is voltak kedvenc sorozataim, amiben megjelent egy-egy új szereplő, esetleg új szál, amit elsőre negatívan fogadtam, de idővel megszerettem. Valószínűleg nem azért lett új osztály, mert rosszat akarnak nektek, hanem azért, hogy ne legyen annyira egyforma a sorozat. Szóval, azt gondolom, hogy mindenki megérdemel egy esélyt, így mi is.”

Erika, a bukott lány

Varga Erika

“Az életben nem lehet mindennek és mindenkinek megfelelni, mégis úgy gondolom, hogy sokatok elhamarkodottan alkotott rólunk negatív véleményt. Olyan sokat nem láttatok belőlünk, ezért remélem, hogy később pozitívabban vélekedtek majd rólunk. Sok munka áll még előttünk, hiszen még koránt sem vagyunk tökéletes színészek, de mindig igyekszünk majd a maximumot kihozni magunkból, a jelenetekből, és lefesteni a megírt történeteket úgy, hogy a lehető legélvezhetőbbek legyenek, és teljes mértékben át tudjátok őket élni. Arra szeretnék kérni minden nézőt, hogy ne az alapján ítéljen meg minket, ahogy megszerette a másik osztályt. Nem fogjuk, de nem is akarjuk helyettesíteni őket. Tudjuk, hogy akkor sem tudnánk, ha akarnánk. Nem ez a célunk, hanem az, hogy valami pluszt hozzunk, ezzel is még több mosolyt csalni az arcotokra, hiszen erről szól a Középsuli, és remek érzés, hogy ezt most már én is a csapat tagjaként is átélhetem.”

Kármen

Kontor Kármen

“Azt üzenném, hogy majd fog nektek tetszeni az új osztály. Alig láttatok még minket, ezért ennyi idő alatt nem is tudjátok igazán eldönteni, hogy tetszik-e nektek vagy sem. Könnyű az ismeretlenről rossz véleményt alkotni, elhamarkodottan. De figyelembe kellene vennetek, hogy nem profik vagyunk és igyekszünk, mindent bele adunk, hogy úgymond szórakoztassunk titeket. De szívesen mondanám nektek, hogy akkor próbáljátok ki, hogy nem olyan könnyű, mint ahogy a negatív kritikákat sem könnyű megfelelően kezelni. Ha jobban meg fogtok minket ismerni, akkor valószínűleg majd meg fogtok minket kedvelni. Higgyétek el, hogy igyekszünk, hogy megkedveljetek minket és ezt tényleg nem olyan könnyű elérni. Ha kevesebb előítélet lenne bennetek, könnyebb lenne, és akkor visszakapnátok azt a Középsuli-hangulatot, ami az elmúlt években megteremtődött.”

Szasa

Sárosi Szabolcs

“Gondoltam előre, hogy nem fog tetszeni a fiataloknak, hogy indul még egy osztály. Persze ez érthető, mert sokan megijedtek attól, hogy kedvenceik nem lesznek benne a sorozatban. Egy rész ment le, amiben még szinte benne se voltunk, de már nem vagyunk szimpatikusak nekik. Emiatt kérnék mindenkit, aki nézi a sorozatot, hogy várjon pár részt, és utána alkosson véleményt rólunk. Pár rész után biztos másképp fognak ránk nézni. Ha mégsem, akkor is úgy gondolom, hogy az már érthetőbb lesz mégis, mint így, hogy körülbelül a semmiért utálnak minket a nézők.”

Szidi, a gondoskodó

Orza Sedonia

“Én teljesen megértem a nézőpontotokat, hisz a változást nem mindenki szereti az elején. Ezzel nem kirakni akarják a szerkesztők a másik osztályt, hanem bele szeretnének tenni valami újat, valami mást, ami eddig még nem volt. Ne írjátok le az elején új osztályt! Előbb ismerjetek meg minket, s csak utána alkossatok véleményt! Jót vagy rosszat, teljesen mindegy, de ne ismeretlenül. Én hiszem, hogy meg fogtok minket szeretni, és a végén nagyon fogtok izgulni a karaktereinkért, amikor olyan helyzetekbe kerülnek, amelyekben veszélyben vannak, valamilyen szomorú dolog történik velük. Én is láttam már ilyen sorozatot, ahol nem tetszett először a változás, de szerintem ez csak a megszokás miatt van, és amiatt, hogy a legtöbben utáljuk a változást. Álljatok az egészhez pozitívan, és minden rendbe jön!”

Herci, a cserfes

Herczeg Nikolett

“Azt üzenem, hogy legyenek türelmesek és ne ítéljenek első látásra! Igaz, lehet, hogy én is így reagáltam volna, ha nem próbáltam volna meg a bekerülést, de később rájöttem volna, hogy hülyeség. Adjatok nekünk egy esélyt és miután többet láttatok belőlünk, azután alkossatok rólunk véleményt! Tudom mindenki a megszokott osztályt akarja, de sokszor jól jönnek a változások!”

Róna, a trendi

Rónaszéki Bolgárka

“Fontos, hogy a nézők reflektáljanak a sorozatra. Semmi baj azzal, hogy nem tetszik nektek, majd lesz ez másképp. Az elején még rossz érzésem is volt ezektől a kommentektől, mára már tudom, hogy ez nem személyes, csak a változás miatt jönnek a hate-ek. Aranyosnak tartom, ahogy vergődtök ezen a témán, de felesleges.”

Tien, a derci

Erős Krisztina

“Nem tetszik az új osztály? Ismertek egyáltalán minket? Szeretnénk, ha szeretnétek, nem az a célunk, hogy ne tetszünk, mások vagyunk, de nagyon örülnénk, ha megszoknátok minket is. Mindenki máshogy éli meg a változást az életében, legyen bármiről szó. Sajnáljuk, de mi sem kritizálunk benneteket. Mi mind reméljük, hogy mielőbb kapjunk pozitív jellegű kommenteket és nem köptök bennünket le az utcán. Köszönjük. Végszóul; nem fogunk benneteket cserben hagyni, a történet megy tovább és Mi törekszünk minél izgalmasabb epizódokat gyártani Nektek.”

Gréti, a vagány

Huczel Ingrid Gertrúd

“Egyrészt megértem őket, hiszen megszokták a régi osztályt már és szokatlan nekik még ez az egész , hogy még egy osztály lett. Minden új szereplő egy kihívás a számukra, míg meg nem szokják a karakterét. Másrészt meg azért nem értem őket, mert úgy próbálnak minket utálni, hogy a fele osztályt nem is ismerik . Meg hát nyilván szerintem az is benne van ebben, hogy ilyen kevesen szimpatizálnak velünk, hogy van egy adott kommentmennyiség erről, és utána már csak mindenki beáll mögéjük, és el sem meri mondani az sem, akinek esetleg tetszik már az első perctől kezdve. Ez is teljesen érthető, nem jó kilógni a sorból. De a véleményünket nem elhallgatni, vagy megmásítani kell, hanem felvállalni.”

Maki, a poéngyáros

Bak Krisztián

“Egy könyvet sem a borítójáról ítélünk meg. Így van ez a Középsuli új osztályával is. Egy epizód kevés ahhoz, hogy véleményt tudjanak rólunk alkotni.”

Kriszta, a kisegér

Ladányi Krisztina

“Én is nézek sorozatokat, ott is jönnek újabb szereplők, akiket meg kell elsőnek ismerni, hogy milyen karaktert fog kapni, esetleg a való életben milyen is ő valójában. Nem kell egyből rosszat állítani, tudom nagyon jól, hogy lesz olyan, aki utálni fog és lesz olyan aki szeretni. Hagyjatok időt magatoknak és nekünk is, hogy tudjunk bizonyítani, mert, ha most utáltok, később lehet, hogy szeretni fogtok, vagy akár fordítva is igaz lehet igazából!”

Anna, a mosolylady

Geőcze Anna

“Az emberek véleménye változik. Én is nézek sorozatokat bőséggel, nekem se mindig szimpatikusak elsőre az új karakterek, de később többségében megszeretem őket. Bízom benne, hogy ti is így lesztek ezzel, hiszen még csak most érkeztünk, bármi megváltozhat idővel. Adjatok nekünk esélyt, hiszen később még az is megeshet, hogy közülünk kerül ki az új kedvencetek. Persze tudom, hogy a változás sokszor kilöki a nézőket a komfort-zónájukból, de ne aggódjatok, néha jól jön egy kis frissítés, újítás a sorozatokban is! Később biztos ti is látni fogjátok, hogy az új osztály pozitívan hat a történet kimenetelére. A színészi teljesítményünkön pedig mindig igyekezni fogunk javítani, hiszen számunkra fontos, hogy ti jól érezzétek magatokat, amikor minket láttok a képernyőn, így arra kérlek, adjatok időt, amíg belerázódunk ebbe! Az első alkalom sose könnyű, legyen bármilyen fellépésről, munkáról szó.”

Regi, a kekec

Barta Regina

“Részben egyet tudok érteni veletek, hogy utáltok minket, mert megszoktatok valamit és néha nehéz az új dolgokat befogadni, én is nézek sorozatokat, tudom azt, hogy milyen az, amikor új szereplők kerülnek be a képbe, de szerintem csak idő kérdése, és minket is meg fogtok szeretni remélhetőleg, habár még csak az első olyan rész ment le, amiben szereplünk.”

Bogi, a béna

Szabó Boglárka

“Azt üzenném, hogy várják ki a végét. Szerintem pár epizódon belül sokuknak megváltozik majd a véleménye. Minden sorozatban kell néha a frissítés, hiszen úgy fognak új konfliktusok, történetszálak kibontakozni. Érthető, hogy egyelőre főleg negatív a fogadtatás, hiszen a legtöbbünkből egyelőre csak egy mondatnyi villanást, vagy még annyit sem láttak. Idővel megismernek minket és könnyebb lesz a véleményalkotás is. Mi mindent megteszünk, hogy szórakoztassunk, tanulni, fejlődni fogunk. A sorozat csak izgalmasabb lesz, felkavarjuk az állóvizet, szóval srácok, lányok, tartsatok velünk továbbra is! Tudjátok: a türelem rózsát terem.”

Niki, a flegma

Lajos Nikolett

“Megértelek titeket, mert a semmiből jöttünk és nagyon váratlanul ért titeket. Sok kommentet olvasva nekem úgy jött le, hogy sokan hiszitek azt, hogy megszűnik a másik osztály. Erről szó sincs, csak egy újítás ez az új osztály. Elhiszem, hogy nem könnyű minket még megszokni, de remélem, hogy egy kis idő után rájöttök, hogy nem is olyan szörnyű ez az új osztály. Szerintem adjatok nekünk egy kis időt, és várjátok ki a végét, mégis hogy fognak tovább folytatódni a Középsuli sorozat szálai.”

Édua

Lukács Édua

“Megértelek Titeket, hisz még csak először láthattatok bennünket! Higgyétek el, mi ezzel nem ,, szétrombolni” akartuk a sorozatot! A rendező és a szerkesztők úgy döntöttek, hogy színesebbé teszik a sorozatot azzal, hogy kiválasztanak egy másik osztályt is! Én is nagyon sok sorozatot követek és én is ,,átéltem” azt, hogy más szereplők is bejönnek a képbe, tudom vagy legalábbis remélem, hogy megszerettek bennünket, ahogy én is általában elfogadom és megszeretem az új dolgokat a kedvenc sorozataimban. Mi mindent megteszünk azért, hogy hozzuk azt a szintet, mint a másik osztály! Ez kemény és hosszú idő lesz, de remélem, hogy mi is tudjuk azt a szórakoztatást adni, mint a másik osztály! Aki fél attól, hogy eltűnik a másik osztály, higgye el, nem fog!”

Abi, a démon

Abaházi Barbara

“Ez természetes, és semmi gond sincs ezzel, mert megszoktátok már a “régieket”. De adjatok nekünk is egy esélyt. Mi mindent megpróbálunk megtenni azért, hogy velünk együtt színesebb legyen a sorozat, de ehhez kelletek Ti is! “

Brigi, a babygirl

Vékony Brigitta

“Azt üzenem azoknak a nézőknek, akik nem kedvelik az osztályt, hogy még nem tudtuk rendesen megmutatni magunkat, így ti se tudtok valós véleményt formálni rólunk. Várjátok ki, hogy mi is idővel meg tudjuk mutatni magunkat, hisz tudjátok, mindig kell a változatosság és kellenek az új szereplők is, és remélem, ezt ti is hamarosan belátjátok.”

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,159RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta