Ilyen volt az első forgatási napjuk a Középsuli új szereplőinek

Rovat

Megosztás

2017. május 14. /vasárnap/

Ma forgatási nap van. Az új szereplőknek ez a második. Ebben a cikkünkben pedig azt mesélik el az új szereplők, hogy hogyan élték meg az elsőt egy hónappal ezelőtt, hogy milyen élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtak.

Réka, a precíz

Lipovetz Réka

“Az első forgatási nap nagyon izgalmas volt és rendkívül fárasztó. Nem tűnik nehéznek a sorozatot nézve, hiszen szinte semmit nem csinálunk, de azért nehéz egész nap reggeltől estig ott lenni, figyelni arra, amit mondanak, amit csinálni kell. Ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam, sokat nevettünk és beszélgettünk, jó volt.”

Erika, a bukott lány

Varga Erika

“Az első forgatási nap nagyon izgi volt. Tele voltam új élményekkel, barátokkal és azt sem tudtam, hol áll a fejem. Annyira izgultam, hogy a legelső mondatomat vagy hatszor kellett újravenni, pedig csak egyetlen mondat volt. Nem tudtam, hogyan formáljam meg a karakteremet. Egész eddig volt róla egy elképzelésem, aztán ez borult miután beleszőtték, hogy megbuktam erkölcstanból. A többi megszólalásomnál már nem zavart a kamera, jobban bele tudtam élni magam.”

Kármen

Kontor Kármen

“Az első forgatási napom egyszerűen csodálatos volt, habár fárasztó. De végre azt csinálhattam egész nap, amit szeretek, és amit mindig is szerettem volna. Az új kollégáim nagyszerűek voltak és rettentő kedvesek. Habár a végére elfáradtam, de kijelenthetem, hogy egyetlen nap alatt is sokat tanultam a színészkedésről és fantasztikus embereket ismerhettem meg.”

Szasa

Sárosi Szabolcs

“Az első forgatási napon eléggé fáradt voltam és még késtem is. Ahogy telt az idő, egyre jobban éreztem magam. Szerencsére a szereplők és a sorozaton dolgozó emberkék nagyon kedvesek és segítőkészek. A forgatás közben sokat beszélgettünk egymással, aminek nagyon örülök, mert imádok új embereket megismerni. Sok mindent még nem tudunk egymásról, de bőven lesz időnk a barátkozásra.”

Szidi, a gondoskodó

Orza Sedonia

“Az első forgatási napomon nagyon izgatott voltam, hisz számomra ez valami új volt. Nagyon élveztem minden percét, még a koránkelést is. Mindenkivel tudtam egy kicsit beszélni, megismerkedni, de nekünk is még nehéz együtt dolgozni, de hiszem, hogy a legjobbat fogjuk ebből kihozni. Nagyon tetszett a nap, és mikor haza mentem, még akkor is a nap eseményein járt az eszem.”

Herci, a cserfes

Herczeg Nikolett

“Kezdve az elején, nagyon féltem, hogy rossz lesz. Sokszor elgondolkodtam az úton, hogy én biztos ezt akartam-e. De tudtam, hogy igen, ezt akarom! Viszont, amit tudni kell rólam, hogy nehezen nyílok meg, nem tudok úgy beszélgetni az emberekkel, akikkel nem találkoztam sokszor. Félek, hogy rosszat mondok és akkor már megutálnak. De szerencsére mindenki kedves volt, és odajöttek hozzám beszélgetni, és egy idő után csak repült az idő. Az utolsó jeleneteknél már majdnem elaludtam, tuti látszott rajtam a fáradtság, de egy nagyon jó nap volt!”

Róna, a trendi

Rónaszéki Boglárka

“Nem tudtam pontosan, mire számítsak. Miután leszálltam a tömegközlekedésről, egy pillanatra megtorpantam és vissza akartam fordulni, hogy ez nekem túl nagy falat lenne, de összekaptam magam és megérkeztem a forgatás helyszínére. Onnan kezdve már csak sodródtam az árral, és tettem a dolgom. Kellemes hangulat, nevetések mindenütt. Hosszú volt, de éreztem, hogy a munkának meg lett/lesz a gyümölcse. Mindenki nagyon közvetlen és segítőkész.”

Tien, a derci

Erős Tina

“Az első forgatási napom…nos, elsőnek a fárasztó jelzőt használnám, nagyon hosszú nap volt. Ismerkedtünk, csodálkoztunk, nevettünk egész nap. Mivel én Esztergomban élek egyelőre, ezért nekem még a hazajutás is benne volt, ami több, mint két óra volt. Szerettem azt a napot, kaptunk finom melegszendvicset ebédnek. Felejthetetlennek fogom elkönyvelni, ez a nap biztosan nem fog beolvadni a többi forgatási nap közé.”

Gréti, a vagány

Huczel Ingrid Gertrúd

“Az első forgatási nap számomra nagyon nagy élmény volt. Nagyon sok mindent megtanultam a forgatással kapcsolatban . Nagyon jó hangulatban telt az egész forgatás, jobban megismerhettem a többieket. A végére viszont jól elfáradtam, de ezen nem is csodálkoztam. Az a nap meg jobban megerősített abban, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni, a színészettel.”

Maki, a poéngyáros

Bak Krisztián

“Izgalommal teli volt az a nap. Nem tudtam elképzelni, milyen lesz. Azután megpróbáltam a kihívásoknak megfelelni. Sikerült. Élveztem minden percét. Örülök, hogy megismertem a többieket, akik nagyon kedvesek.”

Kriszta, a kisegér

Ladányi Krisztina

“Korán keltem, eleve fáradtan, nem sokat aludtam előtte. Mikor odaértem, kicsit unalmas volt két órát ott ülni, amíg elmondanak minden fontos információt, amit tudnunk kell de túl éltem! Majd elkezdődött a munka, volt, amikor nem velünk forgattak, de azt az időt el tudtam töltetni a többiekkel, így sok barátot szereztem. Volt, akit már régebb óta ismertem, de jó volt és örülök annak, hogy itt lehetek. A végére már kezdtem visszaesni arra a pontra, hogy nagyon fáradt vagyok, de mivel ez egy munka, ki kellett bírni.”

Anna, a mosolylady

Geőcze Anna

“Az első forgatási napom tele volt izgalommal, és egy teljesen új világot ismerhettem meg általa. Minden egyes perccel egyre inkább úgy éreztem, hogy ez az élet való nekem, a kamera és a fények közt van a helyem. A társaság kiváló, jól szórakoztam. Pedig attól féltem, egész nap fáradt leszek, és nem tudok majd jól teljesíteni. Szerencsére kellemesen csalódtam, mivel a kollégák bennem tartották az életet és rengeteg energiával töltöttek meg.”

Regi, a kekec

Barta Regina

“Az első forgatási napot nagyon élveztem, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fáradtam el a végére. Szerencsére nagyon könnyen meg tudok nyílni az emberek előtt, így nem esett nehezemre ismerkedni. A többiekről már nem is beszélve, egy nagyon jó társaság sokat beszélgettünk, bár még sok dolgot nem tudunk egymásról és remélem, hogy az, hogy ennyit beszélgetünk, a közeljövőben sem fog megváltozni.”

Bogi, a béna

Szabó Boglárka

“Három szóban tudnám összefoglalni: izgalmas, meglepő, fárasztó. Izgalmas, mert végre belülről láthattam a dolgokat, hogyan kel életre a Középsuli. Kicsit fura volt elsőre, hogy akiket eddig képernyőn láttam, most körülöttem nyüzsögtek, de igazából ezt azonnal megszoktam. Jó volt a többiekkel is kicsit jobban megismerkedni. Meglepő volt, mert bár nem a legelső ilyen szereplésem volt, mégis, ha rám került a sor, az adrenalin beütött, a pulzusom pedig súrolhatta a plafont. Mit mondhatnék, új környezet, új szituáció és a megfelelési vágy, hogy jól csináljam a dolgom, idegessé tesznek. Remélem, mihamarabb belerázódom a dologba és csökken majd a nyomás. Fárasztó pedig azért volt, mert bár nem nyomtuk folyamatosan 10 órán keresztül, de a hosszú várakozás, illetve semmittevés is le tudja szívni szellemileg az embert. Ettől függetlenül nem cserélném el másért. Ha tehetném, állandóan forgatásokon dolgoznék.”

Niki, a flegma

Lajos Nikolett

“Nem tudtam elsőre, hogy milyen lesz az egész nap, hogy fog lezajlani. Gondoltam, hogy fárasztó lesz, mert reggeltől estig ott kellett lenni. Nagyon tetszett az egész, hiszen türelmesek és segítőkészek voltak velünk a rendezők is. Nagyon izgalmas volt az egész nap. Az első kamera előtti megnyilvánulások furcsák voltak, nem mindennapiak. Remélem, a továbbiakban jobban szereplek majd és megkedveltek.”

Édua

Lukács Édua

“Nagyon jó volt az első forgatási nap. Tele izgalommal, várakozással, de persze örömmel is, hogy én is tagja lehetek ennek a remek társaságnak. Még nem sokat tudunk egymásról, de idővel megismerjük egymást. A rendező és a stábtagok is nagyon rendesek voltak, sokat viccelődtünk egymással.”

Abi, a démon

Abaházi Barbara

“Az első forgatási nap, fárasztó volt, de nagyon jó. Mindenki rendes, kedves, humoros. Jól éreztem magam, és nagyon vártam már ezt a napot. Remélem, a többi is így fog telni, vagy esetleg még jobban fogom megélni.”

Brigi, a babygirl

Vékony Brigitta

“Az első forgatási napom nagyon mozgalmasan telt. Nagyon boldog voltam a nap végén, hogy ennyi élményt és tapasztalatot szereztem már az első forgatási napon, nem beszélve az új kapcsolatok kialakításáról, a hangulat is nagyon baráti volt, úgy telt a nap pont, ahogy elképzeltem, na jó, még jobban.”

Bocsó, a sármőr

Bocsó Attila

“Én úgy kezdtem a napot, hogy elaludtam és késtem egy órát. De nagyon jó volt, végig beszélgettünk, nevettünk és egy nagyon jó csapattal dolgoztunk. Igaz, hogy a végére nagyon elfáradtunk, de szerintem megérte ott lenni. Nagyon vártam a következő forgatást is.”

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta