Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Ezért ne ítélkezz, mielőtt megismernéd a másikat!

Ezért ne ítélkezz, mielőtt megismernéd a másikat!

Pletykálás, cikizés. Nem szép dolog, de sajnos néha mi is csináljuk. Egy anyuka segít megérteni, hogy miért ne pletykáljunk, hiszen a dolgok néha nem úgy vannak, ahogy mi látjuk.

Az anyuka története azzal kezdődik, hogy minden nap ő vitte a gyerekét suliba, suliból haza, az anyukák pedig a várokozás alatt dumcsiztak, pletykálkodtak. Egy dolgozó anyaként a legtöbb esetben nem érezte jól magát a bőrében, kusza volt a haja, foltos a ruhája, a gyerekek miatt kialvatlan volt, ezért nagyon rosszul érintette egy másik anyatársa tökéletes megjelenése, hiszen az imént említett másik anya mindig tip-top fel volt öltözve, magassarkú, szuper autó, beszárított haj. Sosem beszéltek egymással.

Féltékenységből kezdett el pletykálkodni a menő anyukáról, de egy másik szülőtől azt a választ kapta egy nap, hogy ezeket mondja el inkább neki, ne a háta mögött beszéljen róla.

Ez hirtelen felnyitotta a szemét, és odament beszélgetni a menő anyukához, akiről kiderült, hogy ugyanúgy vannak kisebb-nagyobb problémái az életében, a házasságával, a függőségével, amit nem rég tudott legyőzni, ezért szabadidejében az Anonim Alkoholistáknak segít. És azért nem beszélt eddig ő sem a hősnőnkkel, mert ő pedig nagyon lazának, menőnek gondolta.

A történetet megosztotta a közösségi oldalán a főszereplőnk, aminek következtében nagyon sok anya érkezett, hogy megossza a többiekkel, mennyire egyetért, és nem szabadna úgy pletykálkodni mások háta mögött, mint ahogy gyerekként a suliban csináltuk.

Azóta pedig ők legjobb barátnők is lettek, így még inkább boldog a történet vége.

kqduane.com

Fotó: boredpanda.com

Pletykálás!
Te is sokszor szoktál pletykálkodni?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share