Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Ezt muszáj elolvasnod, hogy sikeres legyen a randid, Zsani megmondja a tutit!

Ezt muszáj elolvasnod, hogy sikeres legyen a randid, Zsani megmondja a tutit!

A Középsuli szexi szereplője megosztja a tökéletes randi titkait. Miben rejlik? Mitől függ, hogy egyáltalán hogyan sikerül egy randi? Zsani segít és megosztja személyes tapasztalatait.

Azt már olvashattad, Bende szerint milyen a tökéletes lány, most azonban a tökéletes randi receptjét hoztuk el neked.

Talán el sem hinnéd, de a Középsuli dívájának is meggyűlt a baja régebben a randizgatásokkal. Vajon mitől függ, hogyan érezzük magunkat egy randin? Mennyit számít a helyszín? Miket NEM szabad és miket szabad bevállalni egy randin? Ezek mind olyan örök kérdések, amiknek szerepelniük kéne a “Nagy randikódexben” (természetesen, ha létezne!), azonban hiánya okaként segítséget kaptunk és Zsani megosztotta saját tapasztalatait és véleményét velünk arról, mégis milyen is egy TÖKÉLETES RANDI.

Mesélj nekünk! Milyen randikban volt eddig részed?

Hát, sajnos nem mindig voltak tökéletes randijaim. Sőt… voltak kifejezetten rosszak is. Egyszer egy fiúval egy söröző volt a randihelyszínünk. Nem is kell mondanom, mennyire ki voltam borulva tőle! Alig vártam, hogy vége legyen!

Hú, ez durván hangzik! Hogy bírtad ki?

Elszámoltam magamban legalább ezerig, aztán közöltem, hogy sajnos mennem kell. De nem sokkal utána egy tökéletes randiban volt részem, így megérte a sok szenvedés és randizgatás.

Milyen volt a tökéletes randi?

Talán a titok abban rejlik, hogy nem volt erőltetett egyikünk részéről sem. Ez abban nyilvánult meg, hogy mindketten természetesen viselkedtünk és önmagunkat adtuk. Egy közös ismerős által ismerkedtünk meg és adta magát a randihelyszín is, mivel mindketten imádunk sétálni és nem volt kérdés, hogy egy közös kutyasétáltatásra menjünk egy közeli erdőbe. Nagyon jól éreztük magunkat, annyit nevettünk, hogy szinte megfájdult a hasam is. Ami nagyon szimpatikus volt, hogy nem nyomult egyáltalán a randi alatt és a végén haza is kísért. Szerintem ezek fontos dolgok, ha randizunk valakivel.

Tehát, összegezve Zsani szerint a TÖKÉLETES RANDI ezeken múlik:

 

I. KÖZÖSEN VÁLASZTOTT RANDIHELYSZÍN

II. TERMÉSZETES, KÖZVETLEN VISELKEDÉS

III. RANDI VÉGÉN A FIÚ ODAFIGYEL RÁ, HOGY ÉPSÉGBEN HAZAÉRJEN A LÁNY

IV. NINCS ERŐLKÖDÉS, NYOMULÁS A MÁSIK FELÉ

GIFek forrása: GIPHY

Ezt muszáj elolvasnod, hogy sikeres legyen a randid, Zsani megmondja a tutit!
Neked volt már tökéletes randid?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share