Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Ezt nézik meg először a Középsulisok a kiszemeltjükön!

Ezt nézik meg először a Középsulisok a kiszemeltjükön!

Biztosan számodra is fontos a megjelenés és a külső. Mit nézel meg először a másikon? Kezét, nyakát, esetleg az arcát? Eláruljuk, a Középsulisok mit néznek meg először a kiszemeltjükön!

Arról már olvashattál, hova menjünk az első randin, most pedig egy másik érdekes témával készültünk! Mi az, amit először megnézünk a másikon? Mennyire számítanak ilyenkor a külsőségek, mint például az öltözet? Esetleg kéz, arc vagy nyak? Mi az, ami fontos és mi az, amit csak később veszünk észre, esetleg nem is annyira érdekel minket a másikon? Lássuk, mit néznek meg először a Középsulisok a kiszemeltjükön!

Zsani

Én először egy fiún a szemét nézem meg. Nem véletlenül mondják, hogy a szem.. valamilyen tükör?! Szóval nekem ez fontos!

Bende

Én a lányok alkatát szoktam elsőként megfigyelni, mert számomra fontos a sport és szeretem, ha egy lány rendszeresen mozog. Ez nem azt jelenti, hogy tökéletesnek kell lennie, de lássam rajta, hogy odafigyel magára és az egészségére. Hiszen ebből is tudom, hogy közös az érdeklődési körünk.

Tibi

Számomra fontos, hogy egy lány visszafogott legyen és emiatt először a ruháját nézem meg. Nekem kifejezetten nem tetszik, ha valaki nagyon kihívóan öltözködik. Utána nézem meg az arcát és az alkatát. Ezek számomra másodlagos szempontok, de azért mégis fontosnak tartom őket.

Barbi

Én először egy fiún a kezét nézem meg. Szerintem egy férfias, erős kéznél nincs is szexibb! Ez alapján el tudom dönteni, milyen típusú lehet az adott személy.

Dominik

Én először egy lányon a haját nézem meg. Számomra nincs is nőiesebb a hosszú, szép lokniknál. Julinál is ez tetszett meg, hiszen annyira csodaszép a haja (is)!

Dominika

Én először egy fiún a cipőjét nézem meg, mert szerintem ez nagyon sok mindent mond el az emberekről. Ha valaki igénytelen, koszos cipőben jelenik meg, az számomra nagyon taszító.

Fotók forrása: Pixabay

Ezt nézik meg először a Középsulisok a kiszemeltjükön!
Te mit nézel meg először a kiszemelteden?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share