Hova menjünk az első randin?

Rovat

Megosztás

A nagy kérdés, ami sokaknak problémát okoz. De miért is olyan nehéz kitalálni, hova menjünk az első randin? És miért olyan kellemetlen, ha nem tervezzük meg, mi is lesz a program? Adunk néhány tippet, hova érdemes menni az első találkozáskor, hogy mindig felkészültek legyetek, ha itt az idő!

Már korábban olvashattatok arról, hogy hova ne menjetek az első randi alkalmával, most pedig tippeket adunk ahhoz, hogy az első találkozásotok tökéletes legyen!

I. CSENDES, HANGULATOS KÁVÉZÓ

Talán nincs is nyugodtabb és meghittebb hely első találkozás gyanánt, mint egy csendes kis kávézó. Természetesen, ne az első útba esőbe térjetek be! Válasszátok ki előre, melyik az a hely, ahol szívesen ülnétek le, engednétek szabadjára és osztanátok meg egymással gondolataitokat.

II. OLYAN HELY, AHOL MÉG EGYIKŐTÖK SEM JÁRT SOHA

Ne a világ végére menjetek! De a randi előtt beszéljetek arról, ki, mit csinálna szívesen és hol NEM járt még! Ha találtok egy közös pontot, ahova mindketten szívesen elmennétek (legyen ez akárhol – akármi) akkor vágjatok bele! Szép közös élménnyel gazdagodhattok és majd mesélhetitek másoknak, hogy ott mindketten együtt jártatok először.

III. MEGHITT HELY, AHONNAN MEGNÉZHETITEK A NAPLEMENTÉT

Nem kell túlgondolni! Lehet ez egy domb, egy híd… akármi! Csak nézzétek, ahogy lemegy a nap és beszélgessetek! Itt aztán nem kell semmit erőltetni. A hangulat meglesz hozzá, amit a lenyugvó nap sugarai biztosítanak és a félhomály romantikája, ami talán még egy első csókkal is gazdagíthatja az estét!

IV. KÖZELI FORRÁS VAGY ERDŐ, AHOL LEHET SÉTÁLNI

Természetesen nem győzzük hangsúlyozni, hogy ezt a tippet csak akkor fogadjátok meg, ha már egy ideje ismeritek egymást, de most szántátok rá magatokat, hogy randizzatok! Egy idegennel lehetőleg ne menjünk el semmiféle erdőlátogatásra! Viszont ha már jó ideje ismeritek egymást, kellemes első randihelyszín lehet!

V. SZABAD, AHOL PIKNIKEZHETTEK

Mindketten szerettek falatozni? A szabad levegőn jobban érzitek magatokat? Akkor nincs más, mint néhány zsömle, vajkrém és egy kis felvágott társaságában útnak indulni! Piknikezzetek!

VI. ÁLLATKERT

A vadóc, izgalommal teli randevú helyszíne nyitva áll előttetek! Ha szeretitek az állatokat és szívesen látogatnátok együtt cukibbnál cukibbakat, akkor hajrá! Lehetőleg próbáljatok olyan alkalmat találni rá, amikor nincsenek nagyon sokan, és még élvezetesebb lesz az amúgy is fantasztikusnak ígérkező randevútok!

Ha pedig még nem láttátok, hova ment Olivér és Réka első randevújukon, akkor mindenképpen pótoljátok!

https://www.youtube.com/watch?v=F6csP95pMXY

Fotók: Pinterest

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,185RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta