Ezt nézed:  / Hírek / Fessetek együtt a Középsuli szereplőivel!

Fessetek együtt a Középsuli szereplőivel!

Szabadítsátok fel a bennetek lakozó művészt! Fessetek egy jót a Középsuli szereplőivel! Nincsenek elvárások, kötöttségek, csak a felejthetetlen party élmény vár!

Október 18-án, a Gellért Söröző és Brasserie-ben egy remek program várja a festeni vágyókat vagy azokat, akik szívesen festenének együtt a Középsuli szereplőivel, hiszen ott lesz a Rékát alakító Bende Bea, Zsanett és Bende is.

Lássuk, mi fog történni ezen a gyönyörű csütörtök estén, ahol a buli és a művészet találkozik:

Az ArtMasters® Paint Night alkalmain az alkotás örömét egy hangulatos étteremben vagy bárban élheted át. Legyen ez a 2-3 óra az ellazulásé, a barátoké, a finom italoké és a felejthetetlen élményeké Az instruktorod Barnabás bármiben segít az este folyamán, melynek a végén hazaviheted a saját alkotásod egy igazi festővásznon. A legfontosabbak: 40cm x 50 cm nagyságú vászonra festünk. Semmilyen előképzettség nem szükséges: a művészek lépésről lépésre segítenek megfesteni a képet, és nektek semmit nem kell vinni, még ecsetet sem.

Ha bármi kérdésed van, látogass el az artmaters honapjára, ha pedig nincs, de szeretnél menni, akkor is, hiszen a jegyek is ezen a linken vásárolhatóak meg.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share