Gyermekből vénember egyetlen nap alatt? Debütál az Idő a mozikban!

Rovat

Megosztás

Night Shyamalan új horrorja, az itthon Idő néven futó film a hirtelen öregedésre fog minket rá paráztatni! Az érkező horror-thriller idilli családi nyaralásként indul, de hirtelen elkezd pörögni az idő, és a főszereplők igencsak futhatnak az életükért!

Július 29-én mutatják be M. Night Shyamalan új horrorfilmjét, az Időt, amely Pierre Oscar Levy és Frederik Peeters Sandcastle című képregénye alapján készült. Valószínűleg nem ez az alkotás fogja meghozni a kedvünket a tengerparti nyaraláshoz, sőt az is lehet, hogy ezután nem a cápáktól fogunk majd rettegni, hanem valami egész mástól. A filmben ugyanis egy idillinek tűnő sziklás öböl foglyul ejti a gyanútlan vakációzó családot, ráadásul valahogy megbuherálja az időt, amitől a szereplők pillanatok alatt képesek évtizedeket öregedni.

A Hatodik érzékről, a Sebezhetetlenről és a Széttörvéről ismert rendező új alkotása illeszkedik a rendező misztikumra, rejtélyre építő stílusába. Ebben a filmben aztán senki sem süti el az ezer éve nem láttalak, hogy megnőttél poént, és ahogy a rendezőtől elvárható, vélhetően sok nyitott kérdéssel, és megmagyarázhatatlan, de annál erőteljesebb befejezéssel fog moziba csábítani idén nyáron az Idő.

Nyerjetek jegyet tőlünk a premier előtti vetítésre!

Figyeljétek social media felületeinket!

Országos bemutató: 2021. július 1.

Főkép: Sajtófotó

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta