Prada, Dolce és Gucci, Mariónak a Rolex már uncsi!

Rovat

Megosztás

Itt egy Calvin Klein póló, ott milliók a bankban, Mariot is megihlette az elmúlt időszak, aki arról dúdol, csajok, pénz, hírnév, egy éjszaka itt, a másik ott, már gurul is tovább, íme a videoklip!

Úgy tűnik, mostanában mindenkinek eszébe jutott, honnan jött, Bruno & Spacc és MISSH legújabb szerzeménye után Mario is beállt a sorba, aki arról dúdol, mekkora rajság már a népszerűség, jöhet bármi, ami csak az életben kell, mindenhol IS egy kicsit maradok, majd repülök is tovább, mert az élet nem áll meg. Még csak pár napja jelent meg a YouTube-on a videó, de máris a 6. a felkapottak között!

Nem kell Instafilter, nélküle is bőven jó vagyok, hiszen van még cash, énekli a fiatal énekes. Nyár, barátok, pénz, partik, sok milliós autók, egyszóval mindene megvan, amit csak kívánhatott az élettől, na de mégis ezek lennének a való világban az igazi értékek? Kinek mit jelent a hírnév? A dollárjelek boldoggá tesznek minket? Ezt mindenki döntse el saját maga, egy biztos, a komment szekcióban imádták a dalt, már alig várják a következő slágert!

Lesz-e vajon a közeljövőben duett? Mikor jön ki ismét új szerzemény? Egyenlőre nem tudni, annyi bizonyos, ez a téma különösen foglalkoztatja most az előadókat, kíváncsian várjuk, kik drukkolnak elő hasonlóval legközelebb!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta