Pattaya Part II – Jelentkezés a Sriracha állatkertből

Rovat

Megosztás

Az Inforádio Világszám című műsora a mai napon is Pattayáról, Thaiföldről jelentkezett. Az előző epizódban Pattaya programválasztékáról írtunk, most viszont betekintés nyertünk Dr. Kiss Róbert Richárd príma primissima díjas újságíró és újdonsült turista barátai  Sriracha állatkerti kalandjaiba, ahol többek között egy kis tigrissel töltötték a napotAz újságíróíró 1994 óta már rengetegszer járt ezen a csodálatos helyen. 

Dr. Kiss Róbert Richárd és újdonsült turista barátai a Sriracha állatkertbe látogattak el kis tigrist simogatni. A turistacsoport egyik tagja, Judit nem hitte, hogy ezek valóban az állatkert legkisebb kölyök tigrisei, és igaza is volt. Sikerült szerezni egy fiatalabb kölyköt is, ami nem biztos, hogy olyan jó ötlet volt, mert egyből belemélyesztette az apró fogacskáit a Prima Primissima díjas újságíró kezébe, de szerencsére nem történt komolyabb baja.

unnamed (1)

Krokodillal is lehet fotózkodni. Ha jó kedve van a hüllőnek, akkor még a száját is kitátja.

unnamed

Sriracha attraktív park, ahová minden turistának érdemes elmennie. Vannak tematikus show műsorok is a tigrissimogatás és a krokodillal való pózolás lehetőségén kívül. Van elefánt bemutató, ahol elefántok kosárlabdáznak, vagy dartsoznak. Aki bevállalósabb, lufit vehet a hóna alá, melyet az elefántos darts nyilakkal pukkasztanak ki. Persze nem olyan távolról, mint amikor szimplán a táblára “céloznak”.

https://www.youtube.com/watch?v=B12C84by_eA

 

Krokodil show is élvezhető, ahol az az idomár akár a fejét is beteszi a krokodil szájába.

https://www.youtube.com/watch?v=p6Rj5LO9NSs

 

A Tigris show is a legkedveltebb programok között van.

https://www.youtube.com/watch?v=WBGKsBnahlg

 

Ha valaki nem riad meg a skorpiók látványától, rakathat a mellkasára néhányat. Kerül még egy a tenyérbe is, és így készül el a fotó. Félelmetesnek tűnik, de nem volt még ebből baleset szerencsére. Mindezen kívül, gyakorlatilag bármilyen állattal lehet fotót készíteni.

A Világszám című műsor hamarosan ünnepli az 1500. adását. Ez az elefánt volt Dr. Kiss Róbert Richárd segítségére, hogy mi vizuálisan is jobban az agyunkba véshessük a közelgő programot, hogy le ne maradjunk róla.

unnamed (2)

Aki Pattayán jár, soha ne hagyja ki a Sticky rice nevű, mangós rizset, mely kókusztejjel van megbolondítva.

Transzvesztita show több helyen is élvezhető Pattayában. A showknak otthont ad a Tiffany színház, az Alcazar, és az újonnan megnyílt Colosseum, mely a római Colosseum mintájára épült 3,5 milliárdos beruházással.

Egy biztos: ha valaki megteheti, hogy erre a csodás, lehetőségekkel teli helyre elmenjen, egy életre szóló élményben lesz része.

 

 

Foto: Dr. Kiss Róbert Richárd, http://3.bp.blogspot.com/, pattaya.hardrockhotels.net, pattayamail.com, ipattaya.co, latimesphoto.files.wordpress.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,165RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta