Három lépés a szerelem megtalálásához

Rovat

Megosztás

Az ember társas lény és belénk van kódolva, hogy akkor lehetünk a legboldogabbak, ha rátalálunk életünk szerelmére. Ez a cikk most nem arról fog szólni, hogy milyen szöveggel csábítsd el a kiszemeltedet, de érdemes tovább olvasni.

Az évek során arra jöttem rá, hogy három dolog kell ahhoz, hogy megtaláljuk a Nagy Őt. Vagy a kis Őt. Még rám is vár az, aki mellett megöregedek, de addig is megosztom veletek azt a bizonyos három pontot, amire szükségetek lesz, hogy ismerkedni tudjatok.

Programok
A lehetőségteremtés az első lépés. Nem mondom azt, hogy otthon ülve nem fogtok találni senkit, hiszen ma már interneten is találhatsz randipartnert. Még csak társkeresőre sem feltétlenül kell regisztrálnod, ott a Facebook, valamint a különböző beszélgetős oldalak. Ettől függetlenül hasznos, ha elmész mindenhova, ahova hívnak, sőt, szervezel valamit. Ez lehet szórakozóhely, előadások különböző témákban, diákmunka, nyári tábor, strand, akármi, ahol jól érzed magad. Lehetőséged nyílik hasonló emberekkel találkozni, akikkel a közös téma miatt könnyedén elbeszélgetsz és ki tudja, lehet, hogy szerelembe esel.

Nyitottság
Ez akkor is fontos, ha alapból visszahúzódó vagy. A legjobb, ha kezdeményezel annál, aki tetszik, de minimum legyél nyitott az ismerkedésre. Ne félj attól, hogy valaki közelít. Nézz sokat a szemébe, érdeklődj iránta, mosolyogj. Alap dolognak hangzik, de stresszhelyzetben az ember nem mindig úgy reagál, ahogy kéne. Én is hajlamos vagyok zavarba jönni és nem a legmegfelelőbb választ adni a fiú kérdéseire, de a legtöbb esetben bátran flörtölgetek, ami                        általában be is jön.

Szerencse
Elérkeztünk a harmadik ponthoz. Ez a legkegyetlenebb. Míg az első kettő tanulható, ezzel nem lehet mit tenni. Gimi utolsó évében csinosan öltözködtem, kihoztam magamból a maximumot, bejártam az iskolába, minden héten eljártam szórakozni, csináltam ezt-azt, közben elkezdődött az egyetem is, nyitott voltam, ismerkedtem, mégis két évig voltam szingli. A szerencsét nem lehet befolyásolni, ezért azt tanácsolom, ha az első kettő lépést kipipáltad, akkor csak várj türelmesen. Eljön a te időd is.

Írta: Czár Fruzsina

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta