Hatalmas támogatás az Erasmus programokra – Tölts egy évet álmaid országában!

Rovat

Megosztás

Bizonyára hallottál már az Erasmus programokról. Nem?! Hát, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj velük, ugyanis akár életed legszebb hónapjait is köszönheted majd neki! Pályázz, és tölts egy évet külföldön, hiszen az Európai Unio most még nagyobb támogatással segít, hogy felfedezhesd a nagyvilágot.

Az Erasmus+ európai uniós együttműködési program, amely az oktatást, a képzést, valamint az ifjúsági területet és a sportot is magába foglalja. A megújult ifjúsági program következő hétéves ciklusában a tagországok összesen 14 milliárd forint támogatáshoz jutnak, ami ránk, magyarokra nézve több mint évi egy milliárd forintot jelent. Ebből az összegből – amely most 40 %-kal magasabb, mint korábban –  évente hét ezer diák külföldi csereprogramját tudja támogatni az állam, a hétéves ciklus alatt pedig közel 50 ezerét. Ugye, te sem akarsz kimaradni?

erasmus

Az Erasmus programok legfontosabb célja, hogy tapasztalatot szerezz, megismerj új kultúrákat, nyelvet tanulj és önállósodj. Természetesen, senki nem hagy magadra, kint egy családdal laksz majd, akik mindenben segítenek, és olyanok lesznek, mintha a saját rokonaid lennének. Akár egy rég látott, külföldön élő nagynéni! Jól hangzik, nem?

era

Ne hagyd ki a lehetőséget – az új támogatással még nagyobb esélyed van elnyerni az ösztöndíjat, és akár egy egész évet álmaid országában tölteni! Kedvcsinálónak olvasgass a programról készült beszámolókról itt, Dóri spanyol útjáról itt,  hasznos videókat pedig itt találsz majd!

Erasmus - bevállalnád?
Bevállalnál egy éves külföldi tanulmányi utat?

Fotók: Facebook.com/EUErasmusPlusProgramme

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta