Rivaldafényben!!! A sexy szerkesztők magabiztosan vonultak

Rovat

Megosztás

Forró volt a hangulat a Középsuli.hu nyitóbuliján. Volt itt 24 órás esküvő, ahol Szabyest is kimondta a boldogító Igent, szerelemangyalok, akik a szingli macsókat repítették a fellegekbe, ha csak egy kép erejéig is, és természetesen egy nagy “SURPRISE” is váratta magát. Az est legnagyobb meglepetései a vadítóan csinos újságírók voltak, akik háromszor is megmutatták magukat a jótékonysági divatbemutatón.

(szerző: Zelei Violetta Anna)

A Középsuli.hu szerkesztősége légiesen, könnyedén és magabiztosan vonult a jótékonysági divatbemutatón, amelynek kapcsán egy kiskutyát mentettek meg. A fotósok villogó vakui egyátalán nem hozták zavarba a lányokat. Az újságírói gárdából hatan vállalkoztak a szereplésre, és erősítésként a Diamond Models Rivercast modellje is beszállt.

Szépligeti Ágnes Fashion gyönyörű kollekciójában léptek elsőként színpadra. A női teljesség és szépség párosát helyezi előtérbe, klasszikus tradíciókkal ötvözve.  Kollekciójában a modern nő sokoldalúsága válik hangsúlyossá.

közös sSzépligeti Ági

vörös 3 vörös 2

vörös 1

A második  és harmadik körben az Envi Fashion közkedvelt ruháit láthattuk a csinos írókon. A márka népszerűségét és elismertsége töretlen. Hazai stylistok és sztárok rendszerint viselik televíziós műsorokban, rendezvényeken, és divatmagazinok oldalain.

ENVI FASHION KÖZÖS 2

 

“Én még ilyen csinos újságírókat nem láttam! Mintha mindig is ezt csinálták volna. Hogy lehet hozzátok jelentkezni?” – jegyezte Attila, az egyik lelkes néző.

“Ki az újságíró és ki a modell” – sistergett a nézőtér

 

B. Valéria (5)Volt, aki mindkét kategóriába is beletartozott! Benke Valéria, a Középsuli.hu pszichológus újságírója profi modellkarrierrel is büszkélkedhet.

 

Korfun és Londonban is jártam, mindkét helyen pár napot voltam, tényleg csak egy-egy fotózás erejéig. Hosszabb időt Bangkokban töltöttem, ami a legjobb élményeim közé tartozik.

– árulta el Vali, egy korábbi interjú alkalmával. Aki azt is hozzátette, hogy a Diamond Models Rivercast ügynökségben még sosem csalódott.

Nézd meg a hat újságírót közelebbről! 😉 Ruha: Envi Fashion.

Sramkó Nóra
Sramkó Nóra, életmód rovatvezető

Zelei Violetta, környezetvédelmi és utazás rovatvezető, és a divatbemutató lelkes szervezője

Zelei Vica 2

Polyák Dóra
Polyák Dóra, állandós újságíró

 

Kalló Dorka
Kalló Dorottya, az életmód rovat újságírója

 

 

 

Tóth Vera 2
Tóth Veronika, életmód, környezetvédelem, utazás, színes rovat írója

Benke Vali
Benke Valéria, pszicho/ sex rovat újságírója

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta