Ezt nézed:  / Hírek / Színes / HELP -> A homokba írt szóval kért segítséget egy ausztrál pár

HELP -> A homokba írt szóval kért segítséget egy ausztrál pár

Egy fiatal pár Ausztrália északi részén, az egyik lakatlan partszakaszon horgászott, a Keep River Nemzeti Parkban, azonban a kellemes hétvégi elfoglaltság majdnem rosszul végződött!

Estére ottragadtak a helyszínen, mert autójuk elakadt az iszapban. Lakott terület több órányi autóútra volt csak tőlük, így esélyük sem volt segítséget kérni. Ami legjobban aggasztotta őket, hogy a nemzeti park azon részén szinte hemzsegtek a krokodilok, akiknek nyomait a férfi ki is szúrta korábban. Más ragadozók is veszélyeztették őket, így egy percet sem aludtak az éjjel.

Hajnalban az iszapba írták: HELP -> azzal a reménnyel, hogy valaki a magasból észreveszi és kimenti őket.

Mikor éjszakára nem érkeztek meg a 1.5 órás autóútra fekvő otthonukba, a férfi édesanyja hívta a rendőrséget, akik meg is indították a keresést. A pár legnagyobb szerencséjére egy repülőgépes egység kiszúrta az üzenetet – így nem váltak a ragadozók áldozatává – áll a CNN beszámolójában. A lap arról nem ír, hogy telefon volt-e a fiataloknál, hiszen azon kérhettek volna segítséget, de feltehetőleg az nem állt a rendelkezésükre, vagy a térerővel lehettek problémák.

Képek: CNN

Forrás: Globoport

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share