Heti horoszkóp május 4.- május 10.

Rovat

Megosztás

Május első hete! Szurkolunk az érettségizőknek, tuti, hogy minden rendben lesz 🙂 Az írásbeli érettségik hete a borongós időt választotta, lehet, hogy azt akarja kifejezni, ami a fejetekben is van 😀 Persze, csak azért, mert dühösek vagytok. Száz szónak is egy egy a vége, hajrá, jöjjön a hét horoszkópja!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Néha érdemes lenne kipróbálnod azt, nem szólalsz meg. A csend csodálatos dolog! Nem kell mindig, mindent kommentálnod. És a másik: tudjuk, hogy a Vízöntőknek mindig igazuk van, de néha be lehet ismerni, hogy tévedtél.

Szerelem

Szóval igen, a szerelemben is egy kis megbánás csodákra képes. Romantikus sétákat vált ki a másikból, meg kézen fogást, meg sorolhatnánk még. Szóval okosan!

HALAK február 20-tól március 20-ig

Ha veszekedésekbe keverednél, jegyezd meg, hogy bár sok kártya van a kezedben, ne egyszerre mutasd fel az összeset – annak semmi értelme. Oszd be, hogy minden napra jusson egy 😀

Szerelem

Kicsit olyan semmilyenebb a szerelemi élete. Értjük mi, hogy ez rossz, próbáld hát elvonni a figyelmed valami mással – mondjuk egy jó sulivégi hajrával?

KOS március 21-től április 20-ig

Nem vagy strucc, képzeld. Nem is viselkedhetsz úgy, mint egy strucc. Szóval a fej homokba dugása nem járható út, semmilyen problémánál. Emeld fel! Nézz körül! Szembesülj a bajokkal!

Szerelem

Keresel, kutatsz, de nem találsz olyat, akinek fizetnéd a kávéját. Nehéz ez, persze, de néha könnyebb úgy keresni, hogy egy részletet figyelsz meg – jé, milyen szépek a kezei, vagy milyen kedves a mosolya… Erre lehet építkezni, hidd el.

BIKA április 21-től május 20-ig

Felesleges köröket futsz. Van egy szabad hely, ahova szeretnél bejutni, a probléma ezzel csak az, hogy ahol most vagy, ott nem értékelnek. Keresni kéne hát olyat, ahol észreveszik, milyen kis ügyes vagy!

Szerelem

Először is, más szívével játszani nem szép dolog. Azért sem, mert neked is megfájdulhat a szemed: úgyhogy csak arra kacsints rá, akiről biztosan tudod, hogy nem akar tőled semmit.

IKREK május 21-től június 21-ig

Olyan kis béna vagy a héten. Mint egy koszorú. Szomorkodsz, de olyan mélyre horgasztod a fejed, hogy az orrod hegye simogatja a betont. Ne már! Szedd össze magad!

Szerelem

Meg érzékeny is vagy. Mindent, amit vita közben mond a szerelmed, halálosan komolyan veszel, és már keresed az ollót, hogy EMO-s frizurát vágj magadnak. Uncsi.

RÁK június 22-től július 22-ig

Kicsit lehetnél kos a héten: faltörő kos. Vannak ugyanis ilyen falak, amik beálltak eléd, és nem akarnak tovább engedni, pedig neked a túloldalon van a célod. Szóval, egy jó törés?

Szerelem

Ne bántsd azt, aki a legközelebb áll hozzád. Nem tehet semmiről, hiába van kéznél, mikor ordítani van kedved. A falak erre is jók – felfogják a hisztit.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Úgy érzed, hogy van egy saját bejáratú felhőd, aki mindig fölötted lebeg, s ontja magából az esőt. Csak neked. Pedig ez nem így van ám! Más is kap belőle 😀 Szóval keresd a jót a rosszban!

Szerelem

Lehet, hogy romantikusan, kettesben áztok a felhőd alatt. Akkor ne totojázz, öleld át a másikat jó szorosan, ne fázzon! Neked is jobb lesz, neki is jobb lesz.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Feketében és fehérben gondolkodsz, pedig tudod, a szürkének is van vagy ötven árnyalata. Átmeneteknek hívják őket, amiket jó észrevenni, mert egy csomó konfliktustól szabadítanak meg. És a világ is viccesebb úgy.

Szerelem

A romantikát előtérbe kéne helyezni a héten. Ha van kivel, kettesben, ha nincs, hát egyedül! Szupi kis romantikus filmek, csoki, kakaó…Mmmm.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Figyelj oda arra, hogy ne zsákmányolhassanak ki! Nagyon sokat dolgozol, de a vég nélküli robot nem tesz ám jót az egészségnek. Pláne, ha még a dicséretet sem kapod meg érte.

Szerelem

A szerelmi életed rendben van, legalább ezzel nem kell foglalkoznod 😀 Minden megy a maga útján, jól érzed magad, még a szomorkás idő sem tántorít el attól, hogy lebegj a jókedvedben.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Nagyon érzed már, hogy változásra lenne szükséged. Imádsz halogatni, így tuti, hogy a terveidet az utolsó utáni pillanatban fogod megvalósítani. Ahhoz, hogy ezt megtehesd, szükséged van tervekre. Gyárts hát egyet-kettőt!

Szerelem

Kicsit goromba vagy valakivel, akinek fontos vagy. Lehet, hogy valami szituban nem a teljes igazságot mondtad, ami kezd rossz irányba sülni. Javítsd meg!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Forgószélszerűen változnak körülötted a dolgok, Te meg csak kapkodod a fejed. Jó az, amíg a nyakad meg nem fájdul! De tuti ami biztos, legyen alternatívád arra az esetre, ha minden tökre máshogy alakulna, mint ahogyan azt gondoltad.

Szerelem

Pici ajándékokkal dobd fel a kiskedvesed hangulatát. Imádni fogja, hogy szakítasz rá időt, és hidd el, meghálálja a figyelmességed 😉

BAK december 23-tól január 20-ig

Persze, mindenkinek vannak “ellenségei”. Olyan emberek, akiket kevésbé szeret – de ez nem jelenti azt, hogy őket le lehet köpködni (persze csak képletesen). Mindenkivel ember módjára próbálj meg viselkedni, hogy Te is ezt kapd másoktól!

Szerelem

Ha valamit megígérsz a szerelmednek, azt illik betartani. A csalódás a kapcsolatok buzogánya, annyi mindent tesz egy pillanat alatt tönkre, hogy belegondolni is rossz.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta