Hogyan készülnek a Középsulisok az ünnepekre?

Rovat

Megosztás

Azt mindenki tudja és érzi is, hogy az idei karácsony nem lesz olyan, mint a korábbiak, ez viszont nem jelenti azt, hogy attól még ne kerülhetnénk ünnepi hangulatba! Megkérdeztük a Középsulisokat, ők miképp készülnek az ünnepekre?

Arról már írtunk, hogy oka van annak, hogy a COVID megjelenése óta szomorúbbak vagyunk, most pedig nézzük meg, a szereplők készülődését hogyan befolyásolja a járványhelyzet, miközben az ünnepi hangulat érintetlen is maradhat.

Bende

Sehogy. Teljesen kivagyok attól, ha idő előtt az emberek elkezdenek készülni az ünnepekre úgy, hogy még temérdek idő van addig. Nálam a karácsony időszaka december 20-án kezdődik és január elsejéig tart. Utána minden díszt meg egyéb dolgot, szívem szerint elpakolnék és a családommal emiatt minden évben harcolunk egyet.

Tibi

A jelen helyzet miatt, sajnos nem lesz nálunk nagy karácsonyi összejövetel, így most annyira nem készülök rá. Persze nemsokára jön a díszítés időszaka és megpróbálom magam karácsonyi hangulatba hozni. Majd december 24-én megyek haza a szüleimhez, akikkel ünnepelni fogok.

Zsani

Én már nagyon várom a karácsonyt, nekem ez az egyik kedvenc ünnepem, sőt annyira benne vagyok már, hogy be is vásároltam minden fajta díszt a boltokból, és már nagyban mézeskalácssütésbe vagyok. December 6-án megvesszük végre a fánkat, amit azon nyomban fel is fogunk díszíteni! Ez lesz az első karácsonyom a cicámmal, ami miatt szintén csak jobban várom ezt az ünnepet.

Gréti

Még nem vagyok sajnos karácsonyi hangulatban, de magát az ünnepet várom. A párommal leszek szinte, szenteste pedig a családommal ünnepelek. Nagyon szeretem a díszeket, és most azon is gondolkodtam, hogy lehet az autómat is feldíszítem egy kicsit.

Dominik

Imádom a karácsonyt és a téli hangulatot! Sajnos még nem esik a hó, de bízom abban, hogy fehér karácsonyunk lesz! A barátnőmmel az ünnepekkor mind a kettőnk családjához fogunk menni és visszük a kisállataimat is, ugyanis az idén nemcsak a cicámmal megyek, hanem a kutyusommal is.

Holnap 17 órakor jön a Középsuli mikulásos része!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta