Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Hozol vagy viszel? Más kérdés nincs.

Hozol vagy viszel? Más kérdés nincs.

Ami nekünk megunt tárgy, másnak lehet, hogy kincs. Felemelő érzés, amikor a használt, de jó állapotban lévő holmik gazdára találnak. Nem beszélve arról, hogy tekintettel vagyunk másokra, s ha jót teszünk, úgy mi is jobban érezzük majd magunkat.

Júniusban nyílt meg Budapest első Közösségi Adományozó Pontja, a Mészáros utca 56 szám alatt.

“Az első hét után úgy néz ki, működőképes lehet Magyarországon ez a jóhiszeműségre építő, közvetlen és közösségi adományozási forma. Annak persze még ki kell derülnie, hogy csupán kezdeti lelkesedésről van-e szó. Annyit azért talán feltételezhetünk, hogy ez az önszerveződő, elsőre esetlegesnek tűnő adományozási mód már most sokaknak megmutatta, miben rejlik a szépsége és az ereje.”

-olvasható az adoboz.blog.hu oldalon.

A kezdeményezés célja, a figyelmesség tarka kirakatát létrehozni megfelelő minőséggel. A legtöbb tárgy, melyeket odavisznek az emberek ruha, könyv, CD, DVD, illetve háztartási és lakberendezési tárgyak.

x_mg_9283

Azt, hogy ki rászoruló, nem akarják meghatározni, mert úgy elveszítené a kezdeményezés a varázsát. Mindenki lelkiismeretére van bízva, hogy csak azokat a dolgokat vigyen el, melyekre valóban szüksége van.

Hozol, vagy viszel? Más kérdés nincs.

Budapest első nyilvános Ajándékdoboza
Te hoznál vagy vinnél?

 

Forrás, képek: adoboz.blog.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share