Húsvét otthon vagy egy wellness szállodában?

Rovat

Megosztás

Manapság egyre többen döntenek úgy, hogy nem otthon, hanem inkább egy szállodában, kikapcsolódással, wellnessezéssel töltik a húsvétot.

Magyarországon rendkívül sok wellness szálloda közül választhatnak a pihenni vágyók, az ország szinte bármely pontján találhatnak számukra megfelelő hotelt azok, akik kényeztetés mellett szeretnék eltölteni a húsvéti pár szabad napot. A szabadidő mellett kifejezetten húsvétra szóló kedvezmények is csalogatják az embereket, családoknak különösen sok kedvezményt biztosítanak ilyenkor a különböző wellnessközpontok. Érthető tehát, hogy sokan kihasználják ilyenkor ezt az alkalmat.

Réka: Általában otthon töltöm a húsvétot, de épp tavaly úgy döntöttünk a családdal, hogy mindenkinek nagyon nagy szüksége van már a pihenésre, és mivel húsvétkor mindenki szabad volt, azt a hétvégét választottuk. Én nagyon jól éreztem magam azon a három napon. Nem hiszem, hogy ez szokássá válik nálunk, de biztos nem panaszkodnék, ha idén is így töltenénk a húsvétot.

azur-wellness-hotel-balaton

 

Vannak persze olyanok is, akiket a kedvezőbb árakkal sem lehet elcsábítani az otthoni ünnepléstől.

Anett: Nagyon szívesen mennék wellnessezni, ha lenne rá időm és pénzem. A húsvétot viszont semmiképp sem áldoznám fel erre, bármennyire is szeretem, ha kényeztetnek, a húsvét nem ünnep az otthon és a rokonok látogatása nélkül.

Mindenkinek saját szíve joga eldönteni, hol szeretné tölteni a húsvétot, egy biztos: választási lehetőségekből nincs hiány.

Húsvéti wellnessezés
Te melyik tábort erősíted? Mennél húsvétkor wellnessezni?

 

(Kép: hoteltelnet.hu)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta