A sztárélet árnyoldala, avagy légy a magad ura úgy, hogy nem vagy a magad ura

Rovat

Megosztás

Rengetegen álmodnak arról, hogy bárcsak ők is olyan fényűző életet élhetnének, mint a sztárok. Nem tudják azonban, hogy milyen negatívumokkal járhat ez az életmód. A sztárok élete nem csak szórakozásból és bulizásból áll, ők is bizony sokszor rosszkedvűek, és sokszor menekülnének el a világ elől. Hogy mik is jellemzők a sztárlét árnyoldalára?

1.Magánélet hiánya
Képzeld csak el, hogy bárhova mész, mindig bámulnak, mindig elkezdenek sugdolózni. És ez még a jobbik eset! Az már parább, ha újságírók hada követ mindenfele. Hogy lehet így nyugodtan megvenni a kedvenc fánkod, vagy hogy lehet így randizni menni? Elég szarügy..
angelina-jolie-2-here-are-5-ladies-who-are-the-splitting-image-of-angelina-jolie

2.Kamubarátok
Ha híres vagy, sose tudhatod, miért akarnak veled jóban lenni az emberek. Lehet, hogy csak a címlapra akarnak kerülni, de az is lehet, hogy az a céljuk, hogy leszívják a pénzed… Ez az örökös bizalmatlanság az újdonsült barátok felé se túl vonzó.
Male-Celebrity-HD-Wallpaper

3. A hírnév nem feltétlenül szerencsés jelenség
A hirtelen jött milliók és rajongók sokszor meg is hülyítik az embert. Aki nem szokott hozzá a jóléthez, nem tudja, hogy kezelje az új életmódot. Rengeteg celebnek vannak pénzügyi problémái hasonló okokból.xbusted-lindsay-lohan.jpg.pagespeed.ic.CkylYdqT5pvMxUxnZOkS

4. Meg kell változni
Ha híressé válsz, a személyazonosságod és az önérzeted örökre elferdülhet a közvélemény miatt. Nekik zenélsz/színészkedsz, ha ők nem kedvelnek, senki vagy. Muszáj tehát egy olyan személyiséget kialakítanod, ami a legtöbbek számára elfogadható. Lesz egy olyan éned, amit a nagyközönségnek mutatsz, illetve az igazi, amit csak a legközelebbi emberek ismerhetnek. Egy idő után ezt a kétszemélyiségű életet nehéz tartani.
1019409-lady-gaga-number-one-617-409

A sztárélet árnyoldala
Te szívesen lennél híres?

Fotó: purehdscreen.com, www.billboard.com, www.thehollywoodgossip.com, scotthuffblog.wordpress.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta