Így hívd fel magadra a lányok figyelmét

Rovat

Megosztás

A hogyan hívd fel magadra a figyelmet cikkünk második részében arról olvashattok, hogy mik azok a dolgok, amikkel felhívhatod a lányok figyelmét. Az előző részben a lányok kaptak pár tanácsot, most viszont a srácok következnek.

A ruha:

3488258_orig

Tény, hogy nem a ruha teszi az embert, de mindenki szereti, ha jól öltözött valaki. Pasiknál inkább a sármjukat emeli ki. Magabiztosságot, erőt sugározhat az, aki ad magára.

Légy ápolt!

fd6fa81c53d439a1a28609e1651a878f

A jó megjelenés mellett fontos, hogy foglalkozz magaddal. Ne hanyagold el bizonyos testrészeidet, mert ez komoly hátrányt jelenthet. Ne legyenek hosszúak a körmeid, de ne is rágd őket. Egy jó illatú parfüm szintén sokat dob a megjelenésen.

Borotválkozás?

questions-to-ask-a-guy

Ez egy érdekes téma lehet még, mert nem mindenkinek van még szakálla. Nagyon jól tud állni azonban egy szakáll vagy egy kisebb borosta. Kiemeli az arc éleit, és sokkal komolyabb hatást érhetsz el vele.

Határozottság

questions-to-ask-a-guy-you-like

A lányok a határozott és eltökélt pasikat szeretik. Ami leginkább megfog egy lányt, az a pasi jelleme. Nagyon pozitív, ha valakinek vannak ambíciói, tervei, hiszen egy nőnek kell a biztonság. Egy egészséges és boldog kapcsolatot keres minden nő, így egy férfinak határozottnak kell lennie, és tudnia kell dönteni is.

Ne üldögélj egész nap!

do_something_hd_wallpaper_by_vtahlick-d5szt4j

Légy olyan, akire számíthatnak az emberek minden helyzetben! Legyen szó apró dolgokról, vagy nagyobbakról, tegyél róla, hogy meg tudj oldani bizonyos dolgokat, hiszen ezzel sokkal jobb színben fogsz feltűnni mások szemében.

 

Így hívd fel magadra a lányok figyelmét
Népszerű vagy a lányok körében?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta