Király Viktor félresikerült nyaralásai

Rovat

Megosztás

Az Utazás Kiállítás egyik standjánál meglepetéskoncertet adó Király Viktort kérdeztük utazási szokásairól. Vicces sztorikat osztott meg velünk félresikerült nyaralásairól, és elárulta, kinek ajánlja 3RDIMENSION című lemezét.

3rdimension

  •  Köztudott, hogy sokat utazol. Mennyire megterhelő ez számodra?

Külföldre túl gyakran nem utazom. A megszokott helyekre utazom szívesen, főleg New York-ba és Olaszországba. Belföldön utazom sokat a fellépési helyszínekre, ami egy kicsit megterhelő, például,  ha egy napon 3 fellépésem is van, az néha több ezer kilométert jelent. De ehhez már hozzászoktam, és ezt az életstílust szeretem.

  • Mi a kedvenc országod?

Magyarországon kívül Amerika.  A kettő között sosem tudtam dönteni.

  • Mi a kedvenc úticélod, ha nyaralásról van szó?

Eddig Olaszország volt, viszont most szeretnék kipróbálni egy egzotikusabb utat Thaiföldön.

kv2

  • Milyen szempontok szerint választasz nyaralást?  Mik azok, amik a legfontosabbak számodra egy utazási irodánál?

Elmondom őszintén, hogy utazási irodánál még nem voltam soha. Ezt most fogom először kipróbálni a thaiföldi utazásnál, mert oda nem lehet csak úgy egyszerűen levezetni, mint például Olaszországba. Eddig saját magam terveztem az utazásaimat.

  • Melyik volt életed legjobb nyaralása?

Életem legjobb nyaralásai akkor voltak, amikor még Amerikában éltem. Az egyik Floridában, a másik Mexikóban. A Mexikói utak mindig hatalmas élménynek számítottak.

kv4

  • Mi volt a legrosszabb élményed egy nyaralás során?

Szintén Mexikóban történt, amikor kimentünk a tengerre. Nagyon kicsi voltam, szóval valószínűleg nagyobbnak tűnik a vihar fejemben, mint az valójában volt, de én úgy emlékszem, hogy egy hurrikánba kerültünk. A valóságban  csak egy kis széllökés lehetett. – meséli nevetve.

A másik rossz élményem Floridában történt. Apu viccelődött velem. Köztudott, hogy ott sokkal gyakrabban találkozik az ember egy fehér cápával, mint mondjuk egy olaszországi tengerparton. Már a cápahálóhoz közel voltam, kicsit féltem a vízben. Egyszer csak  egy uszonyt pillantottam meg. Hatalmas pánik tört ki, teljesen megbolondultam. Kiabáltam, hogy: ,,Apu vigyél ki, vigyél ki!

A nagy nevetés közepette megkérdeztem, ez hány éves korában történt. Komoly arccal válaszolta, hogy tavaly, majd nevetve árulta el, hogy 12-13 éves volt akkor.

Végül kiderült hogy nem egy cápa, hanem csak egy delfin volt a háló mögött.

  • Az új albumod megvalósítása mennyi utazással járt?

Hát volt utazás benne. Főleg Londonba utaztunk, mert van egy zeneszerző társam ott, egy-két dalt ott fejeztünk be.  A többi dalt pedig az internet segítségével készítettünk el. Sok dalt kevertek New York-ban is.

kv3

  • A közeljövőben hol számíthatnak rád a rajongóid?

Mindenhol. 🙂 A viccet félretéve, az egész országot járom, figyelni kell a Facebook oldalam és a kiralyviktor.hu-t.

  • Kinek ajánlod az új lemezt? Miben különbözik a többitől?

Azoknak ajánlom, akik a múltban azt gondolták, hogy csak egy bizonyos korosztályhoz szól az én zeném.  Ezt a lemezt a 25 év felettieknek is bátran ajánlom.

Ha megjött a kedvetek, hallgassatok bele Viktor új dalaiba itt: http://www.youtube.com/watch?v=Jtb9nyMzKKk&feature=iv&src_vid=2OEjnr72bqk&annotation_id=annotation_1699656843

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta