Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Így tartsd be az újévi fogadalmakat!

Így tartsd be az újévi fogadalmakat!

Az óra elütötte az éjfélt, magad mögött hagytál 365 napot és előtted áll egy vadonatúj év, tele új élményekkel, kihívásokkal és lehetőségekkel. Sokan az új évet új fogadalmakkal kezdik, ám az változó kinek mennyit sikerül betartaniuk belőle. Segítünk, hogy egy kicsit könnyebb legyen és ne veszítsd el a fogadást magaddal szemben!

Kicsit fogyni, többet mozogni, jobb jegyeket szerezni, összeszedettebbnek lenni, megismerni új dolgokat, utazni. A leggyakoribb újévi fogadalmak többsége nem tűnik különösebben megvalósíthatatlan dolognak, ám mégis sokan belebuknak. Mindegyik a változtatásról szól, arról, hogy kicsit legyőzzük önmagunkat, kilépjünk a rossz szokások bűvköréből, picit jobbak legyünk. Ha elsőre nem sikerül, az nem azt jelenti, hogy sohasem fog. Talán csak egy új terv kell.

Egyedül nem megy!

Azért vannak a jó barátok, hogy Veled legyenek, ha szükséged van rájuk. Ha már úgy érzed, hogy kezded feladni és az akaraterőd felmondja a szolgálatot, ne harcolj egyedül, hívd a haverokat is. A rendszeres edzés társaságban sokkal szórakoztatóbb, gyorsabban elrepül, mintha egyedül szenvednél vagy el se mennél. Közösen megírni a leckét, együtt készülni a dolgozatokra nemcsak hasznos, de eredményesebb is, hiszen segíthettek egymásnak. Miért csinálnál valamit egyedül, ha a barátokkal is lehet, nem igaz?

friends pose fountain posing

Tervezés nélkül nincs győzelem!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz valamin az életedben, akkor vedd komolyan azt és ehhez mérten kezdj hozzá a megvalósításához is! Lehet, hogy eddig azért halmoztad a meghiúsult próbálkozásokat, mert nem volt megbízható terved! Határozd meg pontosan mi is a kitűzött célod és azt hogyan, tudod elérni. Ha kell kutakodj kicsit a témában és térképezd fel az összes lehetőséget. Ezután tervezd meg a cél eléréséhez és az eredmény fenntartásához szükséges lépéseket, így már lesz egy követendő listád.

working busy working from home internet jim carrey

Tyúklépésben haladj

Ha valami elsőre nem sikerül, ne keseredj el, inkább emlékeztesd magadat arra, hogy a jó dolgokhoz idő kell. Egyszerre csak kis dolgokat vállalj, nem kell mindent egyszerre elérned. Haladj kis lépésekben, ahelyett, hogy rögtön ráveted magad a célszalagra. A megtett út sokszor fontosabb és ahhoz is hozzájárul, hogy az eredmény tartós legyen.

yes andy samberg cheering 7 days in hell

 

Újévi fogadalmak
Mit gondolsz, idén betartod, amit megfogadtál?

Képek: thisblogrules, giphy

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share