Találkoznál ismét Azahriahhal? Íme a koncertlista!

Rovat

Megosztás

Ha nyár, akkor Balatonpart, Club Aliga, megannyi koncert és programajánló, lássuk, hol és mikor lépnek fel kedvenceid ezen a héten!

Azahriah július 1-én tartotta első, debütáló koncertjét, melyre már napok alatt elfogytak a jegyek. A fellépésnek a Monyo Land adott otthont a Gyömrői úti, lila épületben. Rajongók tömege énekelt, tapsolt, s állt sorba egy közös képért, ami nem csoda, hiszen egyre népszerűbb a fiatal tehetség, legutóbbi Mind1 című dala közelít az 5 millió megtekintéshez, hasonló siker ez, mint amikor kiadta Rét című szerzeményét, mely jelenleg 7 milliós nézettségnél jár a YouTube-on.

A programok itt nem értek véget, sőt még csak most kezdődnek, legközelebb Balatonvilágoson, a Club Aliga nevű üdülőhelyen találkozhattok kedvencetekkel július 8-án, többek között olyan fellépők is lesznek, mint a híres Follow The Flow nevű zenekar, akik szintén igen sok szerzeménnyel debütáltak az utóbbi időben, hiszen kezdődött a tanárosdi korrepetálással, folytatódott a Világom című slágerrel, majd legutóbb Szakács Gergő adott ki solo dalt, mely egy csodás népdal átdolgozása Indulj el néven.

Július 8-án, csütörtökön ismét partihangulat fog kialakulni a Balcsin, Íme a programlista, ha szeretnél bulizni egy jót!

Részletek:

15.00 Aliga Daytime Lounge with DJ Roberto
18.00 KEZDÜNK! w/ DJ Roberto Rios
20.00 Azahriah
21.30 Follow The Flow
23.00 AfterParty w/ DJ Roberto Rios

Helyszín: Aligai út 1. Balatonvilágos 8171

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta