Instant család | Mi a titok? Mi tart össze egy családot?

Rovat

Megosztás

A család annyit tesz, vannak, akik szeretnek minket, akikre számíthatunk, akik vigyáznak ránk. Még akkor is igaz ez, ha nem éppen úgy nyilvánítják ki szüleink az érzéseiket, mint várnánk. Vagy nem úgy vigyáznak ránk, ahogy mi jónak tartanánk. De éppen ebben rejlik a család szépsége.

A család szó jelentéssel bír! Egy családba optimális esetben beleszületünk, és annak tagjai elkísérnek minket azon az úton, amit életnek nevezünk. De mi történik akkor, ha nincsenek vérszerinti szülők, családtagok, akikre számíthatnánk?

Veletek is előfordult már, hogy értéktelennek éreztétek magatokat? Az árva gyerekek bizony sokszor érzik ezt. Az Instant család igaz történeten alapszik. Gyerekekről szól, akiknek nincs családjuk, de valahol mélyen belül nagyon is szeretnének. Félnek, hogy sosem lesz senki, aki feltétel nélkül szeretni tudja majd őket.

Ha eddig nem értékeltétek volna eléggé azt a szeretetet, amit a szüleitektől kaptok, akkor most itt az ideje! A szülő és gyerek kapcsolatok esetén a szeretet feltétlen. Sokszor mondják, hogy ennél a kötődésnél nincsen szorosabb a világon, s ez így igaz.

A hazai mozikba kerülő új családi vígjáték, az Instant család humoros formában próbálja feldolgozni azokat a nehézségeket, amik a gyerekneveléssel, illetve a gyerekvállalással járnak. Korábban ITT írtunk a filmről.

 

A szüleitek nem értenek meg? Nem vagytok sokszor egy hullámhusszon? Ez természetes. A különbségek szépítik meg az emberi kapcsolatokat, amiket a szeretet tart össze. Ezek a különbségek olykor rendkívül vicces, máskor meg megható, érzelgős pillanatokat okoznak!  

Érzelem és humor egy filmbe sűrítve! Nézzétek meg az előzetest!

https://youtu.be/spDKCfmO7ls

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,305KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta