Ezt nézed:  / Színes / Pam elhunyt

Pam elhunyt

2018. noveber 20. /kedd/ 21:11

“Minden posztunkban próbálunk valami vicces vagy legalább pozitív dolgot mutatni nektek, de sajnos most rossz hírünk van” – nyitja a posztot a PamKutya csatorna Bélája és Pistája az Instagramon és Facebookon.

Sajnos szeretett kutyájuk, Pam a napokban elpusztult.

“Sokan tudjátok, hogy nagyon idős kutya volt már, pontosan nem is tudjuk mennyire, mivel menhelyről került hozzánk, de legalább 16 éves volt, ami szép hosszú élet egy kutyának”

– írják.

Ahogyan a fiúk is írják a posztban, Pamra mindig emlékezni tudunk, ha felpöccintjük a PamKutya csatornát, és a régi kutyás videóihoz lapozunk.

 

Augusztusban ünnepelte a csatorna a nyolcadik évfordulóját, ugyanis 2010. augusztus 19-én került fel az első PamKutya videó a YouTube-ra Pam főszereplésével.

Nyugodj békében Pam!

 

View this post on Instagram

 

Minden posztunkban próbálunk valami vicces vagy legalább pozitív dolgot mutatni nektek, de sajnos most rossz hírünk van. Pam elpusztult. Sokan tudjátok, hogy nagyon idős kutya volt már, pontosan nem is tudjuk mennyire, mivel menhelyről került hozzánk, de legalább 16 éves volt, ami szép hosszú élet egy kutyának. A csatornánk az ő szereplésével indult, nagyon sok videónkban szerepelt, és talán az egyik legismertebb kutya lett az országban. Tudjuk, hogy milyen sokan szerettétek, mi is családtagként tekintettünk rá és most el vagyunk keseredve, de mindvégig egy jókedvű, boldog kutya volt, és sosem fogjuk elfelejteni. Hála a videóknak, bármikor láthatjuk továbbra is. Nyugodj békében Pam!

A post shared by Pamkutya (@pamkutyagram) on