Itt a TOP11 leggazdagabb sztár 25 év alatt

Rovat

Megosztás

Tudod, kik a leggazdagabb fiatal celebek? Vajon, mivel lehet a legtöbb pénzt összeszedni még 25 éves korunk előtt, anélkül, hogy bankot robbantanánk? Zenével, filmekkel, vagy zenével ÉS filmekkel? Nos, igen, ebben a sorrendben. A most következő 25 év alatti fiatal celeb vagy nagyon jókor volt jó helyen, vagy nagyon tudták melyik lecsóba kell belecsapni.

11. Demi Lovato, 15 millió USD

abcnes.go

A Disney-sztárként kezdő színész-énekesnő mára 15 millió dolláros vagyonnal büszkélkedhet. Színészként is számos éneklős szerepet kapott, ahonnan egyenesen vezetett az út a stúdióba. Legutóbbi nagy sikerű zenéje a Frozen betétdala, melyet ma már milliók dúdolnak naponta.

10. Selena Gomez, 16 millió USD

selenagomezdaily

Demihez hasonlóan Selena is Disney-tiniként kezdte, innen vezetett karrierje az éneklés világába. Egyik klipjének éppen Budapest szolgált helyszínéül.

9. Nick Jonas, 18 millió USD

votimusic.blogspot

És folytatódik a sor a gyerekcsatorna újabb kiemelkedett énekesével, a Jonas Brothers legkisebbikével, Nick Jonas-szal. A legfiatalabb testvér úgy döntött, külön is folytatja énekesi karrierjét, így a vagyona előre láthatólag csak növekedni fog, jóllehet, egyelőre mindhárom Jonas testvér ugyanakkora megtakarítással rendelkezik.

8. Taylor Lautner, 40 millió USD

onetwilightfan.lapunk

A Twilight széria hatalmas sikerével, nemcsak a film Bellája és Edwardja zsebelt be hatalmas összegeket – szép summa ütötte a farkasfiú markát is. A michigeni színészfiú többet keresett az elmúlt 4-5 évben, mint más színészek egész életükben.

7. Jen Lawrence, 53.9 millió USD

yt

Az Éhezők viadalának sztárja éppen annyi fant vonzott be magának, mint amennyit eltaszított vicceskedő, megosztó személyiségével. Jen minden alkalommal kitalál valami jó kis mókát, amivel elkápráztathatja a közönségét. Vagy megbotránkoztathatja…

6. Emma Watson, 60 millió USD

express.co.uk

Vajon, sikerül majd valaha is levetkőznie Hermione bájos szerepét? Emma több filmben is szerepelt már a Harry Potter sorozat óta, sőt saját kampányát is elindította (HeForShe), melyben az egyenlőségre hívja fel az emberek figyelmét. Nekünk azonban ő még mindig a cuki Hermione, a Griffendél eminens tanulója. Nektek?

5. Kristen Stewart, 95 millió USD

gunsbase

Néhány évvel ezelőtt az amerikai Forbes magazin Kristent mondta ki az év legjobban kereső sztárjának – nem is meglepő, hiszen a Twilight dollármillliókat hozott a Stewart házra. Az azóta megjelent negyedik, záró rész önmagában 25 millióval gazdagította a vámpírlányt.

4. Daniel Radcliffe, 150 millió USD

mentalfloss

Ha Hermione így rögzült a gondolatokban, akkor szegény Harry mit szóljon. Hát, reméljük azért valahogy csak túléli, tekintve, hogy 150 millió dolláros vagyonával Anglia leggazdagabbjai közé tartozik.

3. Miley Cyrus, 165 millió USD

feednews

A gyerekcsatorna Hanna Montanája már könnyebben megszabadult a szerepe béklyóitól, habár ezt a finoman szólva is, meghökkentő viselkedésének köszönheti. Miley apja, Billy Ray Cyrus szintén zenész, és ő is komoly karriert futott be – így akár azt is mondhatjuk, előre kitaposta az utat lányának. Nagyon reméljük, hogy a kalapácsnyalogatást és a vad táncmozdulatokat nem ő tanította neki.

2. Taylor Swift, 180 millió USD

Celebrity Sightings In New York City - October 28, 2014

Taylor Swift pár évvel ezelőttig még csak a fiatal tinédzserek mp3 lejátszóin köszönt vissza, mára viszont már a legnagyobb party slágerek között is hallgathatjuk a zenéit. Ez a népszerűség komoly pénzeket hozott neki, legutóbbi albumából például csak az első héten több mint egymillió példány fogyott.

1. Justin Bieber, 200 millió USD

Three Lions Entertainment Presents Fashion Rocks 2014 - Show

Akármennyire is ciki beliebernek lenni, mégis akadnak Bieber-fanok, ráadásul szép számmal. Bieber rajongói nem fogynak, akármilyen balhékat is kever maga körül a fiatal sztár – így karrierje is folytathatja felfelé ívelő útját. Justin Bieber a 25 év alattiak number 1-ja, 200 millió dolláros „zsebpénzével” ő lett a toplistánk első embere, egyben a leggazdagabb fiatal sztár.

TOP11 leggazdagabb sztár
Gondoltad volna, hogy pont Justin Bieber áll az első helyen?

Képek: platformmagazine.com, gunsbase.com, youtube.com, ew.com, feednews.com, abcnews.com, mentalfloss.com, news.nationalpost.com, onetwilightfan.lapunk.hu, selenagomezdaily.com, votimusic.blogspot.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta