Izgi játékok az OK Központtal a Strand Fesztiválon – 2015. AUG. 19-22. Zamárdi

Rovat

Megosztás

A Strand Fesztivál idén sem marad el, de hogy mivel várja az OK Központ a résztvevőket, azt Benkő Renáta mesélte el a Juventus RadioTours hallgatóinak.

„Idén sem hagyjuk ki a megjelenést a Strand Fesztiválon és várjuk az érdeklődőket a standunkhoz, mindenféle érdekes, szórakoztató és pénzügyi tudatosságot növelő programmal.”

–  mondta nekem Benkő Renáta, az OK központ vezető-trénere.

DSCF4853_ps

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is játékos feladatokkal tartanak majd bemutatókat a közönségnek.

„Az OK Központban az alapvető, hétköznapi életben is fontos pénzügyi ismereteket szeretnénk átadni mindenkinek. Azokat az ismereteket, amire valóban szükség lehet, de valljuk be ezek az ismeretek nem mindig izgalmasak, pontosan ezért próbáljuk őket szórakoztató bőrbe bújtatni.”

– osztotta meg a hallgatókkal ezt Benkő Renáta.

strandfesztival-cover

Idén is számíthatnak a részvevők célba-dobós játékra, melynek során nem csak a kockázatvállalással ismerkedhetnek meg a játékosok, de nyereményeket is vihetnek haza. Sőt, nem rég egy új kártyát is terveztek a Magyar Nemzeti Bankkal együtt.

„Alapvetően mi egy szemléletformálásra törekszünk, melynek lényege, hogy alapvető ismereteket átadjunk, és megtanítsuk az embereket arra, hogy miként tudnak bánni ezekkel az alapvető ismeretekkel. Tehát nem konkrét tanácsokat adunk konkrét helyzetekre, hanem egy gondolkodási mintát, egy sémát”

– nyilatkozta Benkő Renáta, aki azt is elmondta, hogy a bemutatókat követően egyre többen kezelik tudatosan a pénzügyeiket.

 

Az OK Központ mindennap kint lesz a Strand Fesztiválon, úgyhogy ha arra jártok ne feledjétek, az ő standjuk is nyitva áll előtettek!😉

Milyen programmal várja a Strand Fesztivál látogatóit az OK Központ standja?

 

Fotók: festivaltransporter.hu, fesztivalok.varosom.hu, bulistar.hu

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta