Ezt nézed:  / Hírek / Suli / J. K. Rowling elejtett egy nyomot

J. K. Rowling elejtett egy nyomot

J.K Rowling varázslóvilága aprólékosan van felépítve, rétegenként áshatunk le a legmélyéig, remélve, hogy nem marad előttünk semmi titokban. Mi is lehetne izgalmasabb annál, mint felfedezni, mi lehet a kedvenc karaktered patrónusa?

A beavatatlanoknak: A patrónus egy mágikus jelenség, amint egy varázsló vagy boszorkány tud megidézni védekezésül. Harry Potter számára ez egy szarvas, Ronnak egy Jack Russel-terrier, Hermione-nak pedig, egy vidra. Sokunk számára felfedezni Hermoine patrónusát a Harry Potter és A főnix rendjében nem volt elégedettséget sugárzó élmény, inkább kissé random. Harry patrónusát a szarvast, mint fenségest, ismerhettük meg, Ron terrierjét, mint a hűségest, de Hermione nem kiáltja el magát, hogy “Cuki és bolyhos folyó lakó”.  Azonban, J.K. Rowling tweet posztjának köszönhetően, már lehet elképzelésünk arról, milyen lehetett Hermione patrónusa.

Forrás: teenvogue.com

Forrás: teenvogue.com

Forrás: twitter

Forrás: twitter

Forrás: teenvogue.com

Forrás: teenvogue.com

Forrás: twitter

Forrás: twitter

A szerző korábban már említette, hogy Hermione áll hozzá a legközelebb, és hasonlít rá a legjobban. “Gyakran mondtam, hogy Hermione egy kicsit én vagyok, amikor fiatalabb voltam” – írta  honlapján a The Guardian szerint.

Forrás: teenvogue.com

Forrás: teenvogue.com

Tehát, ez azt jelenti, hogy Hernione patrónusa egy vidra, nem azért mert cuki és vidám, hanem mert J. K. Rowling kedvenc állata? De talán azért is, mert a vidrák legalább olyan zseniális teremtények, mint a mi boszorkányunk. (Érzékelni tudják a méreganyagokat a táplálékukban, és akár még kosarazni is megtanulhatnak.)

J. K. Rowling elejtett egy nyomot
Szerinted Hermione patrónusa egy vidra lehet?

Borítókép: terriermandotcom.blogspot.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share