Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Kapcsolatban vagyok, de más tetszik!

Kapcsolatban vagyok, de más tetszik!

Furcsának tűnhet ez a kijelentés, azonban ez nagyon sok párkapcsolatban élő emberrel előfordul. Akár nap, mint nap is. Van párja, de mégis tetszik neki más. Mennyire normális ez?

 

A hosszú ideje tartó párkapcsolatoknál a szerelem idővel átalakul és a szeretet veszi át a helyét. Ez egy teljesen természetes dolog. Maga a kapcsolat ezzel belsőségesebb és erősebb is lesz. Jobban ragaszkodunk a másikhoz. Ehhez azonban sok időt együtt kell tölteni a másikkal és több évnek is el kell telnie mellette.

De mégis mi van akkor, ha kapcsolata van valakinek és mégis tetszik neki valaki más is? Nem kell megijedni tőle, mert ez természetes dolog. A legtöbb ember így van ezzel. Attól függetlenül, hogy van párunk még szépnek tarthatunk valakit és ugyanúgy érezhetünk iránta valamiféle vonzalmat.

Főleg kamaszkorban ez elég gyakori szokott lenni. Nemcsak új dolgokat ismerünk meg, hanem új érzéseket is, amik sokszor összezavarhatnak. Felnőttkorban szintén előjöhetnek hasonlóak, amik nem feltétlenül jelentenek rosszat. Tudni kell a helyén kezelni az érzéseket, ugyanis senkit nem szeretnénk megbántani. Nagyon sokszor fog ilyen még előfordulni velünk az életünk folyamán, ezért azt is meg kell tanulni, hogyan viszonyuljunk ehhez. Valaki nem foglalkozik vele, valaki pedig próbál kicsit flörtölgetni, azonban érdemes tisztában lenni a határokkal, mert hamar sértődés lehet a vége.

Érdemes ilyenkor elgondolkodni, hogy is a fontosabb nekünk, illetve a másiknak, mert tény, hogy senkit nem szeretnék megbántani. Valakinek egy kósza kaland soha nem ér fel egy biztos párkapcsolattal, és igyekszik inkább azt megbecsülni a lehető legjobban.

Kapcsolatban vagyok, de más tetszik!
Voltál már párkapcsolatban?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share