Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Kezdődik a suli és kell egy táska? Ezek most a trendi iskolatáskák!

Kezdődik a suli és kell egy táska? Ezek most a trendi iskolatáskák!

Tudjuk, hogy nem esik jól róla beszélni, de muszáj, hiszen most már tényleg csak pár nap és kezdődik a suli!

 

Ha már mindent beszereztél a következő tanévre, megemeljük a képzeletbeli kalapunkat előtted, viszont ha ahhoz a többséghez tartozol, aki a legutolsó pillanatra hagyja a tancuccok beszerzését, akkor tudd, nem vagy egyedül!

De mi is kell a kötegnyi tankönyv, meg a tucatnyi füzet mellé? Hát persze, hogy egy táska! Na de mégis milyen? Erre segítünk nektek most megtalálni a választ!

Ugyan még mindig trendik a féloldalas táskák és -vászontatyók, de az utóbbi években szerencsére egyre menőbbek a hátitáskák is. Miért jó ez? Hát egyszerűen csak azért, mert sokkal kevésbé fog fájni a hátad, csökken a gerincferdülésed mértéke, szebb lesz a tartásod, és nem mellesleg baromi jól is néznek ki ezek a táskák!

Ma már rengeteg az olyan tervező, aki dizájner táskákat készít. Különféle anyagokból, változatos formákban, rengeteg méretben készülnek a tatyók. A legtöbb ilyen táska egyedi tervezés, így ha egy ilyen darab mellett döntesz, akkor biztos lehetsz benne, hogy senki másnak nem lesz még csak hasonló táskája sem a suliban!

Ezek a táskák, mivel kézzel készülnek, sokkal tartósabbak is társaiknál, a rengeteg könyvet és a tesicuccodat is simán elbírják! Ha igazán egyedi akarsz lenni, akkor kereshetsz olyan tervezőt, aki személyre szabottan készíti el álmaid táskáját. Ehhez persze némi fantázia és kicsivel több pénz kell, de megéri áldozni egy nem tucatgyártott, minőségi, gyakran környezetkímélő technológiával készült gyönyörűségre.

Keresgéljetek hát bátran a tervezők kínálatában, kizárt, hogy ne találjatok olyan táskát, ami illik az egyéniségetekhez és amit örömmel hordotok majd!

Fotók: Suzi Artbag

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share