Kiderült Bende legféltettebb titka!

Rovat

Megosztás

 Oldalunkon új sorozatot indítunk, melyben megtudhatjátok a Középsuli sorozat szereplőinek legdurvább sztorijait és legféltettebb titkait, amiről nagyon kevesen, vagy senki sem tud!

Sorozatunkat nem mással kezdjük, mint a Középsuli sorozat macsójával, akit sokan egy tökéletes pasiként gondolnak el magukban, ám a szerepet alakító Bende korántsem annyira tökéletes.

Történt ugyanis az az eset, hogy Bende pár évvel ezelőtt az akkori baráti társaságával elment egy plázába, ahol igencsak vad ötlete támadt a társaságnak. Fogadásba kezdtek, amit Bende, nem túl szerencsésen, elveszített.

Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nagyon fiatal és meggondolatlan voltam, valamint azt, hogy ezt már megbántam, hogy megtettem! Barátokkal elmentünk egy plázába nézelődni majd felmentünk a tetőre beszélgetni. A társaságból valaki kitalálta, hogy fogadjak vele valamiben, (már nem igazán emlékszem, mi volt az, talán fekvőtámasz verseny) amit sikeresen elvesztettem. A vesztesnek az volt a feladata, hogy tetőn lévő szökőkútban félmeztelenül ússzon 1 percig. Mivel mindenki látta a fogadást, plusz én sem vagyok egy becstelen ember, így megtettem, de már nagyon nem vagyok rá büszke. Erről konkrétan a társaságon kívül senki nem tudott, legalábbis eddig.

Bende legféltettebb titka most napvilágot látott. Egy biztos, ez valóban nem egy követendő példa és fontos, hogy Bende tanult az esetből.

Kiderült Bende legféltettebb titka!
Ti kinek a titkáról olvasnátok legközelebb?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta