Már hallhatjátok a Remorse első teljes dalát az új albumukról

Rovat

Megosztás

Bő 12 évvel a D.Ü.H. után készített új lemezt a Remorse! A Kohó albumon 14 gondosan megmunkált mesterdarab érkezik a teljesen megújult HammerWorld magazin hamarosan megjelenő február számának CD mellékleteként, amelyben Oláh Zsolt gitárossal két oldalas interjút is olvashatsz. Az első teljes dal, a Hazudnak már meg is hallgatható a H-Music Hungary csatornáján.

A régen várt albumon lesznek vendégek is, Farkas Zotya (Ektomorf), Körmöczi Péter “Körmi” & Pápai Zsolt (Cadaveres), Cserfalvi “Töfi” Zoltán (Iron Maidnem), Bátky Zoltán “BZ” (Wall Of Sleep, At Night I Fly), Miki (Ørdøg, Wackor), valamint Kemenczei Balázs (Stonedirt, AMD, Wall Of Sleep, Salvus) mellett hallhatjuk a Remorse-család több tagját is, a korábbi gárdából feltűnik Kollár Jóska, Bodnár Gábor “Boci”, és Hocza Róbert “Igor” (Mytra) is.

A felvételek a Denevér Stúdióban készültek 2019-20 folyamán Cserfalvi “Töfi” Zoltán (hangmérnök) és Boros Béla (editálás) felügyeletével, a lemezborító pedig Köhler Ágnes munkája.

A Kohó album előzetesét itt hallhatjátok:

youtu.be/fyk023_pQc4

 

A gyárban 4 műszakban nyomták a brigádok, kora reggel sincs pihi… Ennek jegyében itt az első komplett dal, ha jól figyeltek, középtájt megfigyelhető, hogyan heggeszt Mikro Márton ipari fémmunkás a gitár nyakán! – írta a zenekar Facebookon.

 

Remorse: Hazudnak szöveges videóját itt hallhatjátok: 

youtu.be/3csFzc5-Fdo

 

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta