Kirabolták Joshi Bharatot

Rovat

Megosztás

Joshi Bharat annak idején kalandos körülmények között érkezett meg Magyarországra, már a repülőtéren ellopták majdnem az összes pénzét.

Joshi Bharat egy friss interjúban mesélt arról, hogy 1980-ban miként került Magyarországra. Az érkezése azonban nem volt zökkenőmentes.

Negyvenöt dollárom volt, mert a többit az akkori Ferihegyi reptéren ellopták. Úgy 7-800 dollár volt, amit elloptak tőlem 1980-ban…Mielőtt eljöttem Indiából, mindenemet eladtam, és az összegyűjtött pénzemmel vágtam neki az ösztöndíjprogramnak.Mivel teljesen ismeretlen világ várt rám, úgy gondoltam, legyen nálam elég pénz, hiszen bármi történhet. Az volt a terv, hogy ebből a közel 800 dollárból, ami most úgy egymillió forintnak felelne meg, hazamegyek, és megvalósítom a színházzal kapcsolatos álmaimat.

idézte Joshi Bharatot a Blikk.

Egy külön táskában hoztam az általam készített marionett bábukat, amelyekre annyira vigyáztam, hogy nem figyeltem a pénztárcámra.Annyit tudtam, hogy amikor felszálltam a svédeknél, még megvolt a pénz, ám amikor megérkeztem az Örs vezér téren lévő IBUSZ-szobába, ahova a kulturális kapcsolatok intézetéből érkező segítőm vitt el, már nem. Ott maradtam 45 dollárral, ez volt az összes pénzem.

részletezte Joshi.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta