Középiskolásokat gyilkoltak!

Rovat

Megosztás

Két lányt agyonvertek a nyílt utcán és két fiút is megöltek Long Islanden. Mindegyiknek köze volt egy középiskolához.

A 15 éves Nisa Mickens és a 16 éves Kayla Cuevas barátnők voltak, és mindketten ugyanabba az iskolába jártak New York államban. Mickens holttestére Brentwood egyik utcáján talált rá egy járókelő szeptember 13-án este. A lány aznap lett volna 16 éves. Másnap halott barátnőjének teste is előkerült otthonának kertjében. – adta hírük az Origo.

A két helyszín egymáshoz közel esik, de nem csak emiatt gondolták úgy a nyomozók, hogy a gyilkosságoknak közük van egymáshoz. A rokonok és ismerősök kihallgatása után kiderült, hogy a két lány aznap este együtt indult sétálni. Emellett az is összeköti kettejük halálát, hogy mindkettejüket egy tompa tárggyal verték agyon.

A Suffolk megyei rendőrség nyomozója, Timothy Sini hétfőn azt mondta a CNN-nek, egy helyi banda állhat a gyilkosságok mögött, de részleteket nem mondott. Az viszont kiderült, hogy Mickens nem adta könnyen magát. Ellenállt a támadónak, aki végül a fejére mért ütésekkel ölte meg.

Két fiú maradványaira is rábukkantak

Kilenc nappal később a 19 éves, az iskolában már végzett Oscar Acostának és a 15 éves Miguel Garcia-Morannak, a gimi másodéves diákjának a maradványaira bukkantak Brentwood erdős, ipari területén. Garcia-Moran még februárban, Acosta pedig májusban tűnt el. Azóta keresték őket.

Garcia-Moran mostohaapja a helyi tévécsatornának azt mondta, fél attól, hogy a fiúnak köze volt valamilyen bandához.

A nyomozó szerint kettejük halála összefügg a másik két gyilkossággal, de azt egyelőre nem erősítette meg, hogy egy gyilkos banda garázdálkodik a környéken. Ennek ellenére van olyan szülő, aki nem meri az utcára engedni 12 éves lányát. Az iskolában biztonsági intézkedéseket vezettek be, fémdetektorokat is használnak. Az utcán pedig egyre több a rendőr. A nyomozók 15 000 dollár nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki tud valamit a gyilkosságokról. – írja az origo.hu.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta