Ezt nézed:  / Hírek / KÖZÉPSULI TV / Színes / Középsuli-előzetes: Minden a feje tetejére áll

Középsuli-előzetes: Minden a feje tetejére áll

Középsuli című sorozatunk következő epizódja január 10-én, azaz most vasárnap este 7 órakor jelenik meg. Rekordhosszúságú, több mint 45 perces epizódunkban valóban minden a feje tetejére áll. Olyan bajba is kerül egy-két diák, amiből talán már nem tud kimászni.

Dominik ismét bepróbálkozott Julinál, de hogy ért-e el ezúttal pozitív hatást is nála, az még vasárnapig kérdéses marad. Az biztos, hogy az ezelőtti részekben még besült. Talán most megolvad Juli szíve, és összejön Dominikkal?

IMG_6380

Réka továbbra is szekálja Rozit, a “BuciMacit”. Vajon Rozi ki tud mászni Réka karmai közül, vagy végleg fogságba ejti őt, és lelki terrorban tartja az osztály lúzerlányát?

IMG_6284

Úgy tűnik, hogy Korinna folyamatosan fáradt, az órákon sem tud már odafigyelni a tananyagra. Vajon mi lehet a probléma?

IMG_6310

Olivér valami olyasmit tud meg Korinnáról, amit csak akkor tart titokban, ha Korinna megfizeti a titoktartásdíjat.

Folytatódik a harc Bende és Matyi között, Matyi olyat tud meg egyik osztálytársától Bendéről, amire nem is számított, és ami ciki, valóban ciki.

IMG_6804

Nemcsak rekordhosszúságú lesz ez az epizód, de a vendégszereplőink számának rekordját is megdöntöttük, ugyanis ebben az egy epizódban feltűnik az MDC frontembere, Bátori Miki, visszatér a Ki Mit Tube 2015 győztese, Bánki Beni, RoyalSzabi is szerepet kapott nálunk, valamint a Szecso is feltűnik majd a színen. Emellett tovább bontakozik Zsombor és Eszti szerelme, egy apró bökkenővel. Hogy mi az a bökkenő, arra január 10-én este 7 órakor derül fény.

filmtekercses3

 

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share