Középsuli a Farmon!

Rovat

Megosztás

A Középsuli TV dekoratív rovatvezetője azt a feladatot kapta, hogy menjen ki egy farmra, és tegye ott próbára magát. Eleinte annyira nem örült, de kezd megbarátkozni a rá váró teendőkkel. Mik is azok?

Tehenet vagy kecskét fog fejni ügyes kis kezeivel, és nem lesz rest szorgosan kiganézni a cuki kis malacok alatti kakit és pisit sem. Ha épp etetés lesz, akkor szívesen átgyúrja a moslékot, sőt, ha lesz a farmnak lova, őt is boldogan lecsutakolja, hogy szép és fényes legyen a szőre. Megeteti a tyúkokat, megvívja a harcát a kakassal, majd ha marad ereje és ideje, kukoricát is morzsol másnapra.

A mi Vicánk, alias “Vica Ingalls” még nem érzi úgy, de valójában nagyon élvezni fogja ezt a feladatot. 😉 Jelenleg annyira meg van illetődve, hogy nem akarja megmutatni nektek, milyen arcot vágott, amikor megtudta, mi vár rá.

Névtelen

Én biztos vagyok benne, hogy egy remek nap elé nézünk! Sőt, egy kulisszatitkot is elárulok nektek: Vicától nem áll távol a tanyasi munka sem, szóval érdemes a teheneknek megtölteni a tőgyeket, mert egy igazi mester érkezik hozzájuk!

Névterlen

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta