Középsuli Juli élvezi a ismertséget

Rovat

Megosztás

Juli, a Középsuli című sorozatunk eddig évfolyamtársa, most azonban már osztálytársa több modellügynökséghez jelentkezett néhány éve, ezek egyike volt a Diamond Models Rivercast, amely végül eljuttatta a Középsulihoz, és amellyel az országos ismertséget megszerezte. A Julival készített interjúnkban a modellkedésről kérdeztük őt.

Miért jelentkeztél anno a Diamond Models Rivercasthoz?

Akkoriban több reklám- és modellügynökséghez mentem regisztrálni. Megtaláltam ezt az ügynökséget is, regisztráltam és jelentkeztem online, majd behívtak egy beszélgetésre, ahol azt is elmondták, hogy pontosan mivel/mikkel foglalkoztatják modelleket. Ez körülbelül 3 évvel ezelőtt volt.

Mit találtál a DMR-ben a legpozitívabb dolognak?

Mindenki kedves és segítőkész. Odafigyeltek rám, segítettek a pozitívumaimat felkutatni, megkeresni azokat a munkákat, amik nekem igazán fekszenek, így kicsit jobban megismerhettem saját magamat.

Mennyire változtatta meg a Középsuli az életedet?

Felismernek az utcán, odajönnek, megkérdezik, hogy tényleg én játszom-e a középsuli sorozatban, képeket készítenek velem és/vagy autogrammot kérnek a rajongók. Az elején nagyon furcsa volt, nem megszokott számomra, de mostmár szinte élvezem. Kiskoromban mindig szerettem volna „híres” lenni (gondolom szinte mindenki álmodott ilyenről) és most mondhatni teljesült valamennyire.  Persze nem ez az életcélom, de jól esik.

Kiknek ajánlanád a Diamond Models Rivercastot?

Mindenkinek, aki szeretne modellkedni és úgy érzi, érdekli ez a világ. Egy próbát megér! Hisz lehet, hogy egy, kettő vagy akár 20 castingra is el kell menned, hogy végre kibontakozhass, de a végén azt fogod mondani, hogy megérte. Én majdnem nem mentem el életem (most már tudom) egyik legfontosabb castingjára, aminek a középsulit köszönhetem. Úgyhogy, bele kell vágni, egy kis időt és energiát belefektetni és bármit el lehet érni vele!

Ha Te is szeretnéd kipróbálni magad, ugyanúgy, ahogyan Juli, kattints ide,  és írj a booker@rivercast.net-re egy e-mailt!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta