Középsuli sorozat 17. rész – Játssz velünk és nyerj!

Rovat

Megosztás

A Középsuli legújabb részéből megtudhatod, mivel töltötték szereplőink a téli szünetet. Kiderül, Zsófi kivel melegítette fel a kapcsolatát a dermesztő hidegben, s az is, milyen volt Bende és Barbi szünete. Matyinak olyan információ jut a birtokába Bendéről, ami a macsót teljesen tönkre teheti. Bende arcán ismét csattan a pofon! De vajon most ki vagy kik által?

https://www.youtube.com/watch?v=GHODdUeje0E

Krisztosz bá’ nem áll le, őrült tesiórákat tart ebben az évben is! Egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg a kíméletlen hajcsárt, kedvességgel, romantikával viszi kiszemeltjét osztálypiknikre. Igen, osztálypiknikre. Réka tovább vegzálja Rozit, akit Buci Macinak becéz.

Hírességek a sorozatban

Beni ismét megjelenik a sorozatban, de vajon milyen céllal érkezett vissza Magyarország kedvenc Középiskolás osztályába? A sorozatban felbukkan Szecsó is, az ismert YouTuber. A kérdés csak az, miért keresi annyira a fizika termet. Olivér egyik interjúalanya az MDC frontembere, Miki, akiről egy csomó új dolgot tudhatunk meg az interjú által. Delhusa Gjon népdalokkal indítja az órát, s utána jöhetnek csak a Delhusa-dalok.

Korinna körül valami egyre inkább nincs rendben. Alszik órán, sőt csúnyán odaszól annak, akinek a leginkább nem illene. Vajon mibe folyt bele? Mi van vele? Juli reménytelen szerelme Bende iránt nem várt fordulatot vehet. Talán végre a lány horgára akad a macsó srác?

A rész hatalmas durranással végződik. Szó szerint.

 JÁTSSZ VELÜNK!

Válaszold meg a kvízben feltett kérdést és add meg az e-mail címed! A válaszolók között kisorsolunk egy embert, aki eljöhet velünk a következő forgatásra, kap egy aláírt Középsuli napszemüveget és két gyönyörű szép könyvet!

Nyereményjáték

Válaszold meg a kvízben feltett kérdést és add meg az e-mail címed! A válaszolók között kisorsolunk egy embert, aki eljöhet velünk a következő forgatásra, kap egy aláírt Középsuli napszemüveget és két gyönyörű szép könyvet!

Köszönjük a vendégszereplést Bátori Mikinek, az MDC zenekar énekesének.

 

A 16. részt ITT tudod megtekinteni.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta