A legfurcsább édességek, amik még Olivérnek is kihívást jelentenek

Rovat

Megosztás

Bár a csoki, sütemény és cukorkapiac rendszeresen új furcsaságokkal bővül, egyik-másik kuriózum deklaráltan nem az átlagos édességfogyasztókat célozza meg. 

A következőket Olivér ajánlja Nektek!

Különlegességeket keresőknek

Fotó: Facebook

A különlegességeket keresők egy valódi hungarikummal is kényeztethetik az ízlelőbimbóikat. Az Erős Pistát aligha kell bemutatni: az egyik legnépszerűbb paprikakészítmény a háztartások javában megtalálható. Így ha mindig is kíváncsiak voltunk arra, hogy miképpen muzsikálna szaloncukorként, végre választ kaphatunk a kérdésünkre, mert az Univer piacra dobta a népszerű ízesítőszer módfelett sajátos, limitált kiadású változatát.

Életre szóló élményre vágyóknak

Az életre szóló élményre vágyók a Hotlix különleges nyalókáival tehetnek egy próbát: ezeknek a közepén ugyanis több kisebb, vagy egy jókora, megsütött rovar várja, hogy elfogyasszuk. A kevésbé kalandvágyók hangyát, vagy tücsköt ropogtathatnak a szopogatás után, míg a kicsit merészebbek a gilisztás verzióba ruházhatnak be. Az viszont nem vitás, hogy a prímet a nem túl szellemesen, ám annál lényegre törőbben Scorpion Suckers-nek keresztelt, nem túl meglepő módon egy skorpióval feldobott variáns viszi.

Gyanútlan delikvenseknek

Fotó: mcphee.com

Ha a többség meglát egy zöld-fehér színű nyalánkságot, akkor az esetek javában arra gondol, hogy az mentás vagy zöld almás. Az Archie McPhee Pickle Candy is erre az általánosításra épül, mivel a látszólag ártalmatlan külsejű termékcsalád képviselőire voksolva az uborka távolról sem kellemetlen, de ott és akkor esélyesen sokkoló aromája árad szét a gyanútlan delikvens szájában.

Harry Potter rajongóknak

Végül felsorolásunk aligha lenne teljes Bogoly Berti híres Mindenízű Drazséi nélkül. Ha beleharapunk egy, Harry Potter franchise rajongói által jól ismert, fogyasztóit néha igencsak meglepő finomságba, akkor előfordulhat, hogy olyan érzésünk támad, mintha kolbászt, frissen vágott füvet, fülzsírt vagy hányást rágcsálnánk. Nem árt tehát az óvatosság, nehogy megjárjuk.

A legfurcsább édességek, amik még Olivérnek is kihívást jelentenek
Melyik édességet kóstolnád meg legszívesebben?

Gera Krisztián

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta