Ezt nézed:  / Hírek / Környezetvédelem / Légy te is alapító! – Teremtsük meg együtt a Magyar Természet Napját!

Légy te is alapító! – Teremtsük meg együtt a Magyar Természet Napját!

A világ számos országában találkozhatunk már nemzeti Természet Nappal. Sajnos ez a jeles ünnep jelenleg nem ível át országhatárokon, így nekünk, magyaroknak is külön lépéseket kell tennünk a természet megóvásának érdekében. A három legnagyobb természetvédelmi civil szervezet most téged is az alapítók között szeretne tudni!

WWF Magyarország, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület hirdetett aláírásgyűjtést, hogy közös erővel megteremtsük a Magyar Természet Napját. Céljuk nem pusztán egy dátum „bepirosítása” a naptárban, sokkal inkább annak a társadalmi mozgalomnak a felélénkítése, amely – ha nem is tündököl éppen, de ma is jelen van. A Természet Napjának megteremtésével és a természetvédelmi törekvések fókuszba helyezésével új jövőt álmodhatunk a magyar tájaknak.

honlap_centerbox

Az aláírásgyűjtés december elején indult, és máris több mint 12 ezer természetvédő szignózta az online indítványt. Ugyanakkor a te aláírásodra is szükség van, hogy létrehozhassuk az ünnepet. Támogatásoddal egyúttal jelképes alapítóvá is válsz, és hozzájárulsz a magyar természetvédelmi élet fellendítéséhez.

Bizonyítsd be, hogy érdekel a magyar tájak jövője! Írd alá a petíciót, hogy kifejezd, fontos számodra a hazai erdők faóriásainak és az őshonos állatok jövője, a tiszta természetes vizek megőrzése, és a természeti értékek sorsa! Ha pedig egy kis mókára vágysz, akkor pedig nézd meg Tina összeállítását a legviccesebb környezetvédelmi reklámokról!

 Kattints, és válj alapítóvá!

 

Magyar Természet Napja
Te is belépsz az "alapítóatyák" közé?

 

Fotók: wwf.hu, magyartermeszet.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share