Lehet, hogy nagy a baj? Ariana Grande túl beteg, hogy énekeljen!

Rovat

Megosztás

Már három hete nem tud meggyógyulni és le kellett mondani a hétvégi koncertjét is.

Ariana Grande videóüzenetben tudatta rajongóival, hogy betegség miatt le kell mondania a Kentuckyban meghirdetett koncertjét. A sztár már három hete küszködik egy ismeretlen kórral, ami nagy fájdalmakkal és nyelési nehézségekkel jár, ez pedig az éneklést is lehetetlenné teszi.

Oké, szóval felkeltem és tízszer rosszabb, mint volt, fáj és alig bírok nyelni. Nem igazán tudom, mi történik, de sajnos nem hiszem, hogy képes leszek ma a színpadra állni, nagyon felzaklat ez a helyzet és nagyon sajnálom. Természetesen mindannyiótoknak visszatérítik a jegy árát, stb. Teljesen megsemmisültem. Köszi a megértést és hogy támogattok, mindent, tényleg. Jelentem majd, amint tudom, hogy mi történik a testemmel, köszi, hogy megértitek és tényleg nagyon sajnálom – mondta az énekesnő az Instagramra feltöltött videóban.

A legtöbb rajongó így otthon maradt vasárnap, voltak azonban, akik úgy döntöttek, elmennek a koncert helyszínére és onnan posztolnak jókívánságokat Arianának. A hír eljutott a sztárhoz is, aki úgy döntött, hogy ha nem is lehet velük, a közel 40 embert vendégül látja. A rajongók az egyik helyi étteremben pizzáztak, a számlát pedig az énekesnő állta, hogy így fejezze ki háláját azoknak, akik közül többen az ország másik végéről érkeztek a lemondott koncertre. Ha Te is szereted Ariana Grandét, olvasd el cikkünket, melyben olyan felvételeket mutatunk be, ahol leénekelte a csillagokat!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta