Ezt nézik meg a fiúk először egy lányon!

Rovat

Megosztás

Múlt héten a srácoknak segítettünk egy kicsit, hogy mire is érdemes figyelniük, ha külsőségekről van szó, vagyis mit néznek meg a csajok először egy fiún.

Most a lányoknak szeretnénk némi útmutatót adni, hogy mik is azok a kritikus pontok, amiken a srácok tekintete először megpihen egy csajszin.

Valóban annyira különböznek a lányok is a fiúk ezen a téren?

Arc

Persze vannak srácok, akik elvesznek a részletekben, de a lányokkal ellentétben a fiúk inkább a teljes képre fókuszálnak. Az őszinte tekintet és a kedves mosoly együtt adják azt a helyes arcot, amibe a pasik első látásra bele tudnak zúgni.

Haj

Számtalanszor hallottuk már, hogy „nekem a szőkék az eseteim” vagy, hogy „odavagyok a rövid hajú csajokért”, és persze tényleg mindenkinek van ideálja, de az igazság az, hogy teljesen mindegy milyen hosszú, milyen színű vagy milyen fazonú a hajad, ha hozzád illő frizurát választasz, amit rendszeresen ápolsz is, nyert ügyed van a srácoknál.

Kezek

Sose ess kétségbe, ha a kiszemelted nem alél el a legújabb trend szerint megcsináltatott körmödtől! A srácok ugyan elsiklanak az ilyen apró nőcis dolgok felett, de hidd el egy piszkos körömágyat vagy egy lepattogzott körömlakkot észre fognak venni! Szóval tök mindegy, hogy vörös műkörömmel vagy színtelen körömlakkal akarsz hódítani, légy ápolt!

Stílus

Ahogyan az arcnál, úgy a teljes megjelenésnél is az összhang az, ami a fiúkat megfogja. Ha van egy jó stílusod, amivel azonosulni tudsz és árad belőled az önbizalom, akkor bizony olyan kisugárzásod lesz, aminek egyetlen pasi sem tud majd ellenállni!

Cici és fenék

Nyilván minden férfi és fiú csekkolja a csajok cicijét és popsiját, hiszen ez a srácok gyenge pontja, de érdekes, hogy míg a lányok jelentős része megvan győződve róla, hogy a fiúkat a kerek popó és a nagy mell vonzza, addig a legtöbb srác inkább csak gyönyörködik a látványban, de nem ezen két testrész alapján dönti el, hogy kezdeményez-e a lánynál.

 

Ezt olvastátok már? „Számít, hogy kicsi a mellem?” A fiúkat kérdeztük!

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta