Létezik instant ráncfelvarrás? Markó Rebeka kipróbálta!

Rovat

Megosztás

Barna hajból platina szőke, hosszú lófarokból vállig érő frizura, most pedig instant ráncfelvarrást vállalt Markó Rebeka, aki igen sok negatív kommentet kapott mostanában, mondván, nagyon megváltozott! Szerintetek is? Így néz ki most!

Rebeka mindig is ki szerette volna próbálni az instant ráncfelvarrást, elmondása szerint fontos az öregedés megelőzése, ám szeretett volna valamilyen alternatív megoldást, ami segíthet a bajon, ez pedig nem más, mint az arctapasz, ami tökéletesen kifeszíti orcánkat azokon a helyeken, ahol szükség van rá, Lady Gaga kedvenc klipbéli taktikája, meséli Rebeka.

A csomagban találhatunk 2 tapaszt, amiket a homlok 2 oldalára ragasztva igencsak cicás hatást tudunk elérni, ígéri a termék. A 2 kis tapaszt az arc liftjeire kell feltennünk, majd addig húzni, amíg el nem tűnnek a kis ráncok a nem túl fiatalos helyekről. A tapaszok végén 2 gumi található, melyeket hátrahúzva a haj alatt össze kell kötni, s már készen is van a perfect face! Rebeka szerint pont olyan, mint amikor lófarokba kötöd a hajad, hiszen ilyenkor megnyúlik egy picit az arcod, nem ad több pluszt.

„Semmire sem vágyok jobban, minthogy ez működjön!”

Ne feledkezzünk meg a szemekről sem, a szemhéjtapasz vajon teszi a dolgát? Íme az ötlet, ami elméletileg segít, ha rejtett szemhéjad van! Ha minden igaz, láthatatlanra is le lehet sminkelni, ami igencsak jól jöhet a világsztároknak a vörös szőnyegen, úgyhogy fogd a tapaszt, és helyezd a szemhéjad fölé. Az eredmény elég feltűnő volt, ugyanis eltűnt a rejtett vonás, pluszban ha még sminkelsz is fölé, még jobban kiemeli a szemedet, működik a módszer!

„Ez nem lehet igaz!”

A tapaszokat Rebeka kipróbálta a homlok elején is, a szemöldök fölött, ami felragasztva, és picit meghúzva igen látványos eredményt hozott, szemből úgy tűnik, mintha sokkal ívesebbek lennének az idomok. A termék annyira átlátszó, hogy igazából bárhová teheted, ahol úgy érzed, változtatni szeretnél, praktikus, hiszen lesminkelhető, és youtuberünk szerint nagyon kitűnő ötlet, ha liftingelni szeretnél valamilyen esemény előtt. A before-after képek elég nagy különbséget mutatnak, Rebeka nagyon elégedett volt a végeredménnyel!

Te kipróbálnád, vagy már túl sok a mű hatás?

Főkép: facebook.com

Képek: facebook.com; instagram.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,603RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta