Lil G elszállt magától?

Rovat

Megosztás

Mielőtt befutott, mindenki lenézte, idegennek titulálták és bántották őt, nem is csoda, hogy mostanában mindent és mindenkit is Hátrahagyott, majd T.Dannyhez hasonlóan ő is Megmondta, de senki nem hitte el…

„A város amit adott nekem, nem volt elég, kiszakadtam, ezért lettem otthon közellenség.”

Lil G odatolta véleményét, a düh, a méreg, az összes szomorúság, és az önbizalom mind-mind benne van legújabb szerzeményében, mely üzenete nagyon egyszerű: „Megmondtam, de ti nem hittétek, tényleg semmire nem vittétek.” Akár T.Dannyt is idézhetnénk, hasonlóképpen Lilit is oly sokan bántották, most aztán mindent IS kimondott, akarom mondani, kiénekelt magából a fiatal énekesnő, akinek valóban felfordult az élete az elmúlt időszakban, ugyanis nemcsak Sofival és Nemazalánnyal szakadt meg a baráti kapcsolata, de párjával is szakítottak, pedig már jegyesek voltak.

A videoklip koncepciója igazán lenyűgöző, Lili mintegy üzletasszony a piros öltönyében, a vad sminkjével és a kivasalt hajával, igazán kifinomult, de mégis szexi.

Ti mit gondoltok? A változás nehéz, avagy inkább megerősít és állsz elébe?

Főkép: YouTube

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta