Ezt nézed:  / Divat / Hírek / Már most zajlik a casting a Fashion and Travel fotózásra

Már most zajlik a casting a Fashion and Travel fotózásra

Idén nyáron is piacra dobják a Fashion and Traval újságot, amiben most ismét lehetőség van arra, hogy fiatal modellekről profi fotók jelenhessenek meg.

A castingon a lehetséges modelleket kérdeztem, akiket akár be is válogathatnak a márciusi fotózásra.

A Symbol partyján, ahol a Világszám 1500. adását ünnepelték, már Cs. Mónika is felépített, mint modell, hogy bemutassa a közönségnek az egzotikus hangszereket.

„Fantasztikus volt az egész hangulat, a pörgés, ahogy mindig kivittük a szép hangszereket, csodálatos érzés volt egy különleges hangszert a kezemben tartani.”

„Nagyon tetszik nekem, hogy fürdőruhában egy gyönyörű újságban szerepelhetnék, ezáltal nagyon nagy tapasztalatra tehetnék szert.”

 

A Szerelempartyn H. Bettina, mint hostess dolgozott, de most szívesen kipróbálná magát a modellkedésben is.

„Régóta szeretnék modellként dolgozni, és színészként, valamint énekesnőként is. Eddig még nem készült bikinis fotósorozat rólam, de szeretném, ha most már látnák a felnőttebb énemet is.”

 

K. Krisztina is részt vett a Szerelempartyn, szintén hostessként.

„Én kiskorom óta szeretnék modellkedni, komolyabban is szeretnék ezzel foglalkozni, de tekintve a magasságomat nem biztos, hogy összejön, pedig nagyon örülnék neki. Érdekelne a kifutós munka is, de leginkább fotómodell szeretnék lenni.”

 

Te is arra vágysz, hogy több tízezer ember téged csodáljon az újságlapokon keresztül? Esetleg más modell, és hostess munkákat is szívesen vállalnál?

Nincs más dolgod, mint jelentkezni a Fashion and Travel, vagy a Diamond Models RiverCast honlapján, hogy értesülhess a legjobb lehetőségekről!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share