Markó Rebekáék ide költöztek!

Rovat

Megosztás

Új sminkpalettákkal, spotlámpával és egy vadonatúj setuppal jelentkezik be Markó Rebeka a YouTubeon, aki bejelentette, hova költöztek a régi stúdióból!

Hernádi Bencéékhez hasonlóan Markó Rebekáék is úgy vélték, itt az ideje elhagyni a régit valami újért! Már Bence legelső könyvének megjelenése is hatalmas változás volt, ám úgy vélték, és még fokozzák az izgalmakat, ugyanis kedvelt influencerünk legújabb YouTube videójában jelentette be követőinek, elköltöztek a régi stúdióból. Láthatóan még nagy a kupi, de ahogy ő fogalmaz, még félkész állapotban van. A lakás 48 négyzetméter 2 szobával, a kisebbik Rebekáé, Bence kapta a nagyobbat.

„Miattam vettük ki ezt a lakást, lesz egy külön setupom csak a Haul videókra!”

Azért váltottak stúdiót, mert úgy érezték, a régi hely már kicsi ahhoz, amiket a későbbiek során meg szeretnének valósítani, Rebekának konkrétan egy teljesen új setup-ja lesz csak a Haul videóknak. Elmondása szerint rengeteget költöttek már a felújításra, de saját kuckónak érzik, ami mindennél fontosabb, ezért nem számít a pénz, olyan helyet szeretnének a forgatásokra, amit megálmodtak!

Rebeka szobája nagyon egyszerű és letisztult a fehér bútorokkal és a föld színű dekorációkkal. Láthatunk mindenféle videós kelléket, mint a spotlámpák, íróasztal, kamera állvány, aksik, sminkecsetek és megannyi eszközt láthatunk, amik fontosak a forgatás szempontjából a mindennapokban, még a parókáknak is külön polcrendszere van! Külön szekrény a makeup-oknak, saját komód csak a körmös cuccoknak, mondhatni, van bőven mit átpakolni a régi helyről. A költözés legelső lépései ezek, kíváncsian várjuk, mi lesz a folytatás!

Ezt olvastátok már?

Főkép: facebook.com

Kép: youtube.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta